Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi seara ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis despre criza politica pe care o traverseaza in prezent PSD. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Palatul Victoria, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, fara a preciza in ce zi. intrebat daca a discutat cu presedintele Iohannis in.

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seara, ca a discutat, in ultimele zile cu presedintele Klaus Iohannis. in plina criza politica, seful Executivului a anuntat ca a purtat mai multe discutii, in ultima .

Premierul Sorin Grindeanu: Dupa ce demisioneaza Dragnea, demisionez si eu

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca va demisiona doar dupa ce Liviu Dragnea, prese Pana luni, ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu .

Sorin Grindeanu va demisiona cu o conditie (surse)

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Sorin Grindeanu confirma ca a luat legatura cu presedintele Iohannis: Am vorbit (VIDEO)

In plin scandal in cadrul PSD, premierul Sorin Grindeanu a anuntat la conferinta de presa pe care a sustinut-o joi seara, ca a vorbit in aceste zile cu presedintele Klaus.

Sorin Grindeanu: Exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea. Va propun o larga consultare in partid

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, ceea ce ar insemna ca toata puterea din Romania va fi transferata la presedintele Klaus Iohannis.

PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu. Toti ministrii Cabinetului au demisionat. Grindeanu: Nu demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu demisioneaza din functie. El a precizat ca va face acest lucru dupa ce presedintele Iohannis va numi un premier de la PSD. Motivele pentru care Sorin.

Ora 11.00. Reactia presedintelui Klaus Iohannis despre scandalul din PSD

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine astazi, la ora 11:00, o declaratie de presa. Reactia presedintelui vine in contextul in care PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, insa premierul a refuzat sa demisioneze.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demsioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri PSD si-au dat

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demisioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. Dragnea: Daca Grindeanu mai ramanea premier, programul de guvernare nu ar mai fi fost implementat. Toti min

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )