Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu: Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seara, ca a discutat, in ultimele zile cu presedintele Klaus Iohannis. in plina criza politica, seful Executivului a anuntat ca a purtat mai multe discutii, in ultima . continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Palatul Victoria, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, fara a preciza in ce zi. intrebat daca a discutat cu presedintele Iohannis in.

Alpinistul Horia Colibasanu a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Alpinistul Horia Colibasanu a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, la o luna dupa ce a cucerit Everestul fara oxigen.

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza investitiile germane in economia romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul landului german Saxonia, Stanislaw Tillich, context in care seful statului roman a incurajat investitiile germane in economia tarii noastre, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis: in prezent. rolul societatii civile a devenit unul extrem de puternic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca organizatiile nonguvernamentale demonstreaza ca au o capacitate formidabila de a se solidariza in rezolvarea problemelor, iar rolul societatii civile a devenit unul extrem de puternic in prezent.

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi seara ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis despre criza politica pe care o traverseaza in prezent PSD.

Sorin Grindeanu: Exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea. Va propun o larga consultare in partid

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, ceea ce ar insemna ca toata puterea din Romania va fi transferata la presedintele Klaus Iohannis.

Scenariile debarcarii lui Sorin Grindeanu. Premierul: Guvernul nu este al CEx PSD, este al Romaniei. Dragnea i-a propus sefului Executivului postul de presedinte al ASF, in schimbul demisiei

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea salarizarii la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, iar in cazul in care acest lucru se va intampla, ea se va vota la fel, potrivit Agerpres. Singurul lucru care se poate intampla, dar pe care banuiesc ca nu il vrea presedintele Romaniei, este acela ca nu se va mai aplica de la 1 iulie si noi credem ca cei din administratia publica locala asteapta deja aceasta lege, a adaugat ministrul Muncii.

Presedintele solicita solutionarea de urgenta a crizei interne din coalitia. Klaus Iohannis, apel catre Dragnea si Tariceanu sa isi rezolve problemele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj prin intermediul purtatorului de cuvant Madalina Puscalau Dobrovolschicerand liderilor coalitiei guvernamentale Liviu Dragnea si Calin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )