Libnet.ro
UNICEF

22:45

Declaratia cutremuratoare a surorii lui Gheorghe Dinca care rastoarna totul: ii este teama ca ar putea sa fie omorat daca ar spune adevarul

Antena3 Antena3,
 Declaratia cutremuratoare a surorii lui Gheorghe Dinca care rastoarna totul: ii este teama ca ar putea sa fie omorat daca ar spune adevarul

Sora lui Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a ucis pe cele doua fete din Caracal pe care le-a luat initial la ocazie, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca nu este convinsa ca fratele ei le. continuă pe Antena3

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Gheorghe Dinca este nevinovat! Declaratia socanta care rastoarna totul: Sigur a declarat asa sa scape

Sora lui Gheorghe Dinca ecrede ca fratele sau este nevinovat si ca a declarat asa doar ca sa scape de presiune.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Marturia cutremuratoare a unei romance stabilite in Italia cu privire la Gheorghe Dinca: Le batea acolo in mijlocul strazii

O romanca stabilita in Italiaa facut marturisiri cutremuratoare cu privire la Gheorghe Dinca, barbatul care a luat la ocazie doua adolescente din Caracal, apoi le-a ucis. Acesta a locuit o perioada.

Marturisirea cutremuratoare a unui vecin. Ce ascundea Gheorghe Dinca in casa sa?

Ancheta in cazul crimelor din Caracal care au ingrozit Romania continua. Noi informatii ies la suprafata pe zi ce trece. Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dinca a intra in locuinta acestuia si a.

Alexandra, victima unei retele de traficanti de persoane? Un martor spune ce facea Gheorghe Dinca in Italia. Era de temut

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul crimelor din Caracal. Se vehiculeaza tot mai mult ipoteza potrivit careia Alexandra Macesanu nu ar fi fost de fapt ucisa, ci ar fi devenit victima unei retele de traficanti de persoane. O romanca stabilita in Italia a marturisit ca Georghe Dinca ar fi avut legaturi cu membrii unei .

Marturia HALUCINANTA a fostului sef IPJ Olt, care a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca: Am vrut sa sun personal la 112 ca sa putem descinde. Procurorii NU AU FOST DE ACORD cu aceasta varianta!

Noi detalii cutremuratoare in cazul crimelor in serie de la Caracal. Nicola Alexe, fost sef adjunct IPJ Olt, a povestit la Antena 3 ca a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca, dar a fost impiedicat de.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )