Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul cu pantoful. M-a oprit sotul la timp

B1 B1,
Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul cu pantoful. M-a oprit sotul la timp

Gabriela Firea sustine ca in prima emisiune televizata cu Nicusor Dan in postura de Primar General ales s-a enervat atat de tare din cauza declaratiilor facute de castigatorul alegerilor, incat a vrut sa. continuă pe B1

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o la culme pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul!

Gabriela Firea a reactionat, marti seara, la Sinteza zilei, dupa declaratia primarului general ales, Nicusor Dan, care a recunoscut cu o seara inainte la un post TV ca nu va putea rezolva problema lipsei apei calde, dar ca are o solutie: va asigura interventia la avarii.

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul cu pantoful. M-a oprit sotul la timp

Gabriela Firea sustine ca in prima emisiune televizata cu Nicusor Dan in postura de Primar General ales s-a enervat atat de tare din cauza declaratiilor facute de castigatorul alegerilor, incat a vrut sa.

Noi rezultate partiale BEC: Nicusor Dan 42,79%, Gabriela Firea 37,98%. Situatia pe sectoare

Biroul Electoral Central a anuntat, marti seara, noi rezultate partiale pentru alegerile din Bucuresti. Potrivit acestora, Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a castigat Primaria.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,8%, Gabriela Firea - 38,2%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Rezultate la alegerile locale 2020 cele exit-poll, valabile la ora 21. 00, reconfirma victiroa lui Nicusor Dan in Bucuresti. HotNews. ro prezinta, rezultatele la alegerile locale 2020, exit-poll CURS-Avangarde, pentru Primaria Bucuresti si sectoare. Consiliul General Bucuresti: PSD si USR-PLUS, umar la umar cu - 33,1%, PNL - 17,2 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 21.

Rezultate provizorii dupa numararea a peste 94% dintre voturi: Nicusor Dan 42.74%, Gabriela Firea - 37.97%, Traian Basescu - 11%

UPDATE, 28 septembrie, ora 12. 20 - Rezultatele partiale, dupa numarareaa 94. 17% din voturile din Capitala arata caNicusor Dan a obtinut42. 420 voturi), Gabriela Firea - 37. 243 v.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate partiale Bucuresti: Nicusor Dan - 42,79%, Gabriela Firea - 37,98%

Biroul Electoral Central a anuntat mai devreme noi date pentru alegerile locale: Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de USR si PNL, a obtinut 42,79% din voturi pentru functia de primar general al Capitalei, iar Gabriela Firea a obtinut un numar de 37,98%. Datele oferite de Biroul Electoral Central vin dupa numararea a circa 97,92% din voturi.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )