Libnet.ro
UNICEF

17:45

Declaratia unica 2020: ce trebuie sa stii pentru a nu ajunge pe radarul ANAF-ului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Declaratia unica 2020: ce trebuie sa stii pentru a nu ajunge pe radarul ANAF-ului

Pana pe data de 15 martie 2020, anumite categorii de contribuabili trebuie sa depuna declaratia unica, prin care vor estima veniturile obtinute anul acesta, stabilesc impozitele si contributiile sociale si definitiveaza situatia fiscala din anul. continuă pe Wall-Street Ro

Declaratia Unica 2020. Fiscul modifica formularul pentru declararea veniturilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a elaborat un proiect privind forma pe care o va avea Declaratia Unica 2020, astfel incat aceasta sa includa mai multe modificari aduse Codului Fiscal.

Declaratia unica 2020. Ce modificari sunt si pana cand trebuie depusa

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a pus in dezbatere publica noua varianta a Declaratiei unice, care are cateva modificari fata de cea de anul precedent. Este vorba despre Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Trebuie luat in considerare si faptul ca salariul minim luat in calcul este 2. 230 lei. Astfel, cele 12 salarii minime ar insuma 26. 760 lei. Aceasta trebuie depusa pana pe 15 martie in format electronic sau hartie.

Declaratia unica 2020 Care sunt noutatile, cum arata si pana cand trebuie depusa

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a pus in dezbatere publica noua varianta a Declaratiei unice, care are cateva modificari fata de cea de anul precedent. Este vorba despre Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Trebuie luat in considerare si faptul ca salariul minim luat in calcul este 2. 230 lei. Astfel, cele 12 salarii minime ar insuma 26. 760 lei.

Declaratia unica, modificata de ANAF: de ce schimbari trebuie sa stii

ANAF a anuntat ca modifica declaratia unica. Aceasta cuprindeimpozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Ca termen de depunere, a ramas 15 martie. Pentru.

Mii de romani sunt vizati de ANAF. Ce se intampla anul acesta cu declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale

Mii de romani sunt vizati de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Ce se intampla anul acesta cu declartia unica ce are in vizor impozitul pe venit si contributiile sociale? ANAF anunta schimbari. Ce se intampla cu declaratia unica? ANAF a pus in dezbatere publica un proiect de ordin prin care modifica declaratia unica ce are .

Vrei sa fii mai bogat in 2020? Trebuie sa faci cinci schimbari ale modului de viata

Daca te gandesti sa traiesti in mai multa bunastare in 2020, banii nu vor pica din cer probabil ca trebuie sa faci unele schimbari ca sa-ti atingi scopurile. in text vei afla schimbarile din modul de viata care i-au ajutat pe cei care au devenit milionari in dolari) prin efort propriu. Daca a mers pentru ei, s-ar putea sa mearga si pentru tine, spun jurnalistii de la CNBC.

AFIR: Beneficiarii PNDR 2020 trebuie sa semneze electronic formularele de plata

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) informeaza beneficiarii Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020) ca utilizarea semnaturii electronice pe formularele de plata aferente proiectelor de investitii este obligatorie, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Punct de amenda 2020. Veste proasta pentru toti soferii

Veste proasta pentru soferii care sunt prinsi in aceste zile incalcand regulile de circulatie.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Creativitatea Leilor va ajunge pana la cer

In horoscopul Leului din luna ianuarie 2020 prevaleaza scoaterea la lumina a comorilor tale launtrice, efluvii creative imbelsugate, pofta de a te bucura deplin de existenta, dezideratul de a-ti intari prestigiul, dezvoltarea legaturilor tale de parteneriat, o viata sentimentala caracterizata de temeritate, senzualitate, profunzime, si una profesionala directionata mai putin spre colaborare.

MIHAI VOROPCHIEIVICI anunta runele pentru ianuarie 2020: Vesti cumplite pentru aceste ZODII

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea din 5 ianuarie de la Adevaruri ascunse runele pentru ianuarie 2020. Rune BERBEC Berbecii au parte de surprize si mare noroc la bani luna.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )