Libnet.ro
UNICEF

08:30

Punct de amenda 2020. Veste proasta pentru toti soferii

Antena3 Antena3,
Punct de amenda 2020. Veste proasta pentru toti soferii

Veste proasta pentru soferii care sunt prinsi in aceste zile incalcand regulile de circulatie. continuă pe Antena3

Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

2020 vine cu o veste uriasa pentru soferii din Bucuresti! Un proiect care parea ca nu va mai fi finalizat niciodata este aproape gata. Ce au asteptat cei din Capitala pret de 12 ani si care sunt pregatirile de pe ultima suta de metri? Veste buna pentru soferii din Capitala Unele dintre cele mai vechi .

Probleme pentru zeci de mii de pensionari. Ce veste proasta au primit chiar in primele zile ale anului

Noul an a inceput cu probleme pentru zeci de mii de pensionari. Ce veste au primit bunicii zilele acestea? Probleme pentru zeci de mii de pensionari in primele zile ale anului. Ce veste au primit? Probleme si intarzieri. Zeci de mii de pensionari vor primi pensiile pentru luna ianuarie cu o intarziere de cateva zile.

PLUS critica PNL pentru cooptarea traseistilor din Pro Romania: O veste proasta pentru cei care au crezut ca liberalii sunt alternativa la PSD

PLUS a criticat luni decizia PNL de a-i primi in partid pe Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si restul fostilor membri Pro Romania care au votat pentru investirea Guvernului. Presedintele executiv al PLUS Dragos Tudorache a reamintit ca Daniel Constantin a facut parte din primul Guvern Dragnea-Grindeanu, cel care a initiat si adoptat Ordonanta 13.

Veste proasta de la Renault: ce se intampla cu Dacia electrica?

Exista o piata pe care Dacia inca nu concureaza: masini electrice. Renault sustine ca are un plan in acest sens, dar nu-i chiar la care te asteptai. Neoficial, in 2021, te poti astepta.

Imagini socante in trafic. Ce a putut sa faca un bucurestean cu o Skoda. Toti soferii au inlemnit

De-a lungul timpului romanul si-a facut un nume, nu numai datorita eminentelor pe care neamul romanesc le-a dat, fie in domeniul stiintific, al literaturii, etc. , ci si datorita inventivitatii cu care a fost inzestrat. Daca vorbim aici si despre soferul roman, nu de putine ori am putut vedea pe soselele patriei romani inventivi. Dar ceea .

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona .

BOMBA! Cine are PERMIS CATEGORIA B, va mai putea CONDUCE o noua CATEGORIE de vehicule! Toti soferii romani ASTEPTAU VESTEA ACEASTA

Ai permis categoria B? Avem vesti importante pentru tine! Cei care au permisulde conducere eliberat pentru categoria B va putea fi folosit si pentru motocicletele cu cilindree maxima de 125 cm3, conform unui.

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: Am o veste buna pentru colegi. Nu stiu cat de buna e pentru Orban

Marcel Ciolacu a precizat, duminica, in emisiunea Subiectiv ca nu s-a decis in privinta candidaturii sale la functia de presedinte al PSD. in acelasi timp, presedintele interimar al social-democratilor a subliniat ca partidul a fost bine pregatit in privinta propriilor alegeri, dat fiind faptul ca urmeaza Congresul PSD, cat si in privinta alegerilor locale si parlamentare din acest an.

BVB Prime Transaction: Debut de an negativ pentru toti indicii Bursei

Lichiditate de numai 17,6 milioane lei, cu mult sub media anului trecut Valorea transferurilor realizate vineri in prima zi de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) din 2020, s-a ridicat la numai 17,6 milioane de lei, inferioara mediei zilnice a anului trecut, de circa 39 milioane de lei, in conditiiile in care, prin piata deal nu a fost realizat niciun schimb.

Veste uriasa pentru Simona Halep

Simona Halep incepe anul pe podiumul clasamentului WTA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )