Libnet.ro
UNICEF

06:15

Declaratia unica: cum faci calculele care-ti spun ce si cat ai de platit

Playtech Playtech,
Declaratia unica: cum faci calculele care-ti spun ce si cat ai de platit

Daca esti persoana fizica probabil ca ai urmarit si te intereseaza nebunia cu Declaratia 600. Noua gaselnita a Ministerului Finantelor, Declaratia unica, te va face matematician. Ca sa intelegi, mai nou, Ministerul Finantelor a pus in dezbatere publica proiectul ordonantei care include procedurile necesare pentru depunerea Declaratiei unice, o declaratie care comaseaza sapte declaratii, inclusiv []. continuă pe Playtech

Cine trebuie sa depuna Declaratia unica de impozitare, care inlocuieste 7 formulare, inclusiv Declaratia 600?

Termenul de depunere pentru Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, care va inlocui 7 formulare, inclusiv Declaratia 600, va fi 15 martie, nu 31 martie, cum se anuntase initial. Pentru anul.

Eugen Teodorovici, despre Declaratia Unica: Trebuie depusa pana la 15 iulie. Scutiri de pana la 10% pentru plata anticipata, facuta online

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit marti seara, intr-o emsiune la TVR 1, despre declaratia unica pentru plata contributiilor, explicand ca termenul pentru depunerea acesteia va fi 15 iulie, iar pentru plata 31 martie anul urmator. Contribuabilii vor fi incurajati sa depuna si sa plateasca online, oferindu-li-se o reducere de pana la 10% la plata anticipata.

Declaratia unica: Cum se calculeaza si plateste impozitul din chirii

Contribuabilii care obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor din patrimoniul personal, indiferent de modalitatea de stabilire a venitului net anual, altele decat veniturile din arendare, au obligatia sa depuna Declaratia unica in termen de 30 de zile de la incheierea contractului intre parti.

DOCUMENT Codul Fiscal, modificat prin ordonanta referitoare la Declaratia unica

Finantele au supus dezbaterii publice proiectul de ordonanta care aduce modificari Codului Fiscal, astfel incat sa cuprinda reglementarile privind Declaratia unica, document care cuprinde sapte formulare fiscale.

Declaratia Unica: Trebuie depusa pana la 15 iulie. Reducere pentru cei care achita online

Declaratia Unica pentru plata contributiilor trebuie depusa pana pe 15 iulie. Plata poate fi facuta pana la finalul lunii martie a anului urmator, cu o reducere de pana la 10% pentru cei care aleg sa depuna actele online, a anuntat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, la TVR, conform hotnews. ro.

Eugen Teodorovici, noi detalii despre declaratia unica privind plata contributiilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut despre declaratia unica privind plata contributiilor ce va fi introdusa pentru a comasa mai multe formulare ce trebuiau depuse. Astfel, aceasta va avea a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )