Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Hotnews Hotnews,
 Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO SUA: Focuri de arma la un centru comercial din El Paso. Mai multe persoane au fost ucise, iar un suspect a fost retinut de politie - UPDATE

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat la magazinul Walmart din El Paso, Texas, transmite CNN, citand surse din politie. Alte cateva persoane ranite au fost transportate la spital, in timp ce trei suspecti au fost retinuti dupa o actiune de amploare a politiei.

Atac armat intr-un centru comercial din Texas: mai multe persoane decedate

Numeroase forte de ordine s-au grabit sa ajunga la un centru comercial din El Paso, Texas, sambata, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in zona. Politia a facut apel la populatie sa stea la distanta de locul incidentului, transmite CNN.

Suceava: Tanar arestat preventiv dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Un tanar din judet a fost arestat preventiv pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor, a .

in vacanta de vara, romanii isi cauta joburi. Companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari in luna iulie

Platforma de recrutare BestJobs a anuntat, luni, ca, desi luna iulie este o perioada in care cei mai multi angajati isi iau concediu, romanii au continuat sa aplice la joburi in numar chiar mai mare decat in perioadele anterioare, astfel ca firmele au inregistrat cu 18% mai multe aplicari la joburi in luna iulie si cu peste 5% mai multe aplicari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

Alerta Meteo! Cod galben de vijelie in mai multe judete ale tarii

Mai multe localitati din judetele Suceava, Neamt si Iasi se afla, luni seara, sub Cod galben de vijelie. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

Anchetatorii au prelevat mai multe categorii de urme criminalistice de la domiciliul lui Dinca

Anchetatorii au identificat si prelevat duminica de la domiciliul lui Gheorghe Dinca din Caracal, in prezenta inculpatului, mai multe categorii de urme criminalistice, acestea urmand a fi procesate, se arata.

Malta a aprobat debarcarea a 40 de migranti salvati de o nava germana Premierul maltez: Vor fi redistribuiti in mai multe state membre UE

Un grup de 40 de migranti salvati pe mare de nava ONG-ului german Sea-Eye vor fi primiti in Malta, de unde vor fi redistribuiti in mai multe state ale Uniunii Europene, a anuntat sambata premierul maltez Joseph Muscat, scrie Agerpres, citand dpa.

Vremea a creat probleme in judetul Constanta. Mai multe gospodarii au fost inundate

Mai multe localitati din judetul Constanta au fost sambata, 3 august, sub atentionare Cod Rosu de vant si ploi torentiale.

DACIAN CIOLOS: Mai multe filiale judetene PLUS au echipe de conducere complete

Mai multe filiale judetene ale PLUS precum si organizatiile din cele sase sectoare ale Capitalei au echipe de conducere complete si, de asemenea, PLUS s-a organizat exemplar si in diaspora, a anuntat liderul formatiunii, Dacian Ciolos, pe Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )