Libnet.ro
UNICEF

23:01

Declaratie surprinzatoare. Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist

România Liberă România Liberă,
Declaratie surprinzatoare. Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dezbaterea aprinsa pe tema gazelor de sist a fost inutila pentru ca Romania nu dispune de aceste resurse. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist, ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Premierul a precizat ca Romania.

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat, duminica seara, premierul Victor Ponta.

Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist. Nu pot sa spun mai mult, dar ne-am batut pe ceva ce nu avem

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre situatia romanilor din diapora, care nu au apucat sa voteze in turul I, despre relatia cu Federatia Rusa, despre explorarea resurselor minerale, dar si despre avantajele sale in fata contracandidatului sau, Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist. Nu pot sa spun mai mult, dar ne-am batut pe ceva ce nu avem

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre situatia romanilor din diaspora care nu au apucat sa voteze in turul I, despre relatia cu Federatia Rusa, despre explorarea resurselor minerale, dar si despre avantajele sale in fata contracandidatului sau, Klaus Iohannis.

Victor Ponta, despre gazele de sist: Ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca Romania nu ar dispune de fapt de gaze de sist si ca s-a insistat pe ceva ce nu exista. Vorbind despre resursele energetice ale Romaniei, premierul a afirmat ca.

Ce spune Chevron despre declaratiile bomba ale lui Victor Ponta referitoare la gazele de sist

Compania Chevron a comentat astazi, pentru Romania libera, declaratiile primului ministru Victor Ponta, care a spus ca Romania nu are rezerve de gaze de sist.

Victor Ponta ingenuncheat de propria-i lacomie

Lacomia e unul dintre cele sapte pacate capitale si e de presupus ca la cate biserici a vizitat, la cate icoane si moaste a pupat, Victor Ponta e la curent cu faptul ca mai binele e dusmanul binelui. Victor Ponta a vrut sa ajunga la Cotroceni cu un vot masiv, umilitor pentru Klaus Iohannis si ultra-legitimizant. Dar se pare ca niciunul dintre consilierii sai spirituali nu i-au spus ca lacomii nu vor vedea imparatia lui Dumnezeu.

Victor Ponta, ingenuncheat de propria-i lacomie

Lacomia e unul dintre cele sapte pacate capitale si e de presupus ca la cate biserici a vizitat, la cate icoane si moaste a pupat, Victor Ponta e la curent cu faptul ca mai binele e dusmanul binelui. Victor Ponta a vrut sa ajunga la Cotroceni cu un vot masiv, umilitor pentru Klaus Iohannis si ultra-legitimizant. Dar se pare ca niciunul dintre consilierii sai spirituali nu i-au spus ca lacomii nu vor vedea imparatia lui Dumnezeu, scrie consultantul politicDan Ionescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )