Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Victor Ponta: Domnul Tariceanu este garantia ca nu se va schimba cota unica

Candidatul aliantei PSD-UNPR-PC pentru presedintia Romaniei, Victor Ponta, a explicat, vineri, ca va demisiona din functia de presedinte a PSD imediat dupa ce va castiga alegerile si ca, din acel moment, atri.

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat in aceasta seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, el precizand ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis.

Bogdan Chirieac, la Panorama: Daca participa la dezbateri, Klaus Iohannis are de castigat

Analistul Bogdan Chirieac considera ca, daca ar participa la dezbateri, Klaus Iohannis ar avea de castigat. Eu cred ca domnul Iohannis, daca participa la dezbateri, are de castigat, a precizat Bogdan.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere (VIDEO)

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

Klaus Iohannis anunta ca accepta propunerea Institutului pentru Politici Publice de a participa la o dezbatere cu Victor Ponta

Klaus Iohannis anuntat luni ca accepta propunerea Institutului pentru Politici Publice de a participa la o dezbatere electorala alaturi de contracandidatul sau Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa al ACL.

Cine este rectorul refuzat de Victor Ponta pentru dezbaterea finala de la Timisoara? Un apropiat al premierului, curtat chiar de Ponta pentru a fi deputat PSD

Discutiile pe marginea organizarii unei dezbateri pentru turul doi intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Universitatea de Vest din Timisoara, scot la iveala un paradox. Rectorul care le-a lansat candidatilor invitatia, refuzata de premier, este chiar un apropiat al lui Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )