Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Victor Ponta: Pensiile si salariile vor fi majorate in 2015

Candidatul aliantei PSD-UNPR-PC pentru presedintie, Victor Ponta, a reiterat ca guvernul are in vedere majorarea pensiei minime garantate dar si a salariilor minime, in 2015. Astfel, pensia minima va.

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist, ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Premierul a precizat ca Romania.

Victor Ponta: Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate dupa 1989

Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate dupa 1989, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Punctul de intalnire de la.

Victor Ponta: Domnul Tariceanu este garantia ca nu se va schimba cota unica

Candidatul aliantei PSD-UNPR-PC pentru presedintia Romaniei, Victor Ponta, a explicat, vineri, ca va demisiona din functia de presedinte a PSD imediat dupa ce va castiga alegerile si ca, din acel moment, atri.

Punctul de trecere a frontierei Lunga (Timis)-Nakovo (Serbia), deschis in prezenta lui Victor Ponta

Punctul de trecere a frontierei Lunga judetul Timis) - Nakovo Serbia) a fost deschis permanent, sambata, 8 noiembrie, in prezenta premierului Victor Ponta si a omologului sau sarb, Aleksandar Vucic, Ponta declarand ca exista proiecte importante pe care Romania si Serbia trebuie sa le dezvolte impreuna.

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Baia Mare

Premierul Victor Ponta, aflat joi la Baia Mare, unde a avut o intalnire cu reprezentantii PSD din judetele din nordul tarii, a fost huiduit de un grup de protestatari. Potrivit site-ului Maramuresenii. ro, Ponta a fost evacuat cu o duba din cladirea in care a avut loc reuniunea de catre fortele de ordine.

Bogdan Chirieac, la Panorama: Daca participa la dezbateri, Klaus Iohannis are de castigat

Analistul Bogdan Chirieac considera ca, daca ar participa la dezbateri, Klaus Iohannis ar avea de castigat. Eu cred ca domnul Iohannis, daca participa la dezbateri, are de castigat, a precizat Bogdan.

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )