Libnet.ro
UNICEF

06:00

Decolteu periculos la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

ADPM ADPM,
Decolteu periculos la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

Una dintre invitatele de la celebrul eveniment amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes a afisat o rochie cu un decolteu periculos. Aceasta se pregateste acum de relansarea ei muzicala, urmand ca pe 2 iunie sa aiba loc premiera noului ei single, primul extras de pe al doilea ei album solo. continuă pe ADPM

Cele mai bine imbracate vedete de la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

De la Jessica Chastain, Kylie Minogue ori Dita Von Teese si pana la supermodele precum Irina Shayk, Bar Rafaeli sau Alessandra Ambrosio, iata care au fost, conform Harpers Bazaar, cele mai bine imbracate staruri care si-au facut aparitia pe red carpet-ul amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes.

Mamutul de aur al lui Damien Hirst, vandut cu 15 milioane de dolari la Cannes!

Una dintre cele mai inedite opere de arta scoase la licitatie seara trecuta la Cannes, in cadrul amfAR Cinema Against AIDS Gala, a constat in gifantica fosila de mamut imbracata in aur, creatie a lui Demian Hirst. Aceasta a fost vanduta cu 15 milioane de dolari unei persoane ce si-a dorit sa-si pastreze anonimatul.

O calatorie in spatiu cu Leonardo Dicaprio, licitata la amfAR Gala cu 700.000 de euro!

Seara trecuta, la Hotel du Cap-Eden-Roc de la Cannes, a avut loc amfAR Cinema Against AIDS Gala, un eveniment ce a strans la un loc o multime de staruri internationale si la finalul caruia s-a strans o suma fabuloasa de bani, menita sa ajute cercetarile pentru a gasi un leac contra SIDA. Printre lucrurile inedite scoase la licitatie anul acesta, s-au numarat o calatorie in spatiu impreuna cu Leonardo DiCaprio, fosila unui mamut, veche de 10. 000 de ani, placata cu aur, creatie Damien Hirst, sau un tablou cu Marilyn Monroe realizat de Andy Warhol in anul 1967.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )