Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai bine imbracate vedete de la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

ADPM ADPM,
Cele mai bine imbracate vedete de la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

De la Jessica Chastain, Kylie Minogue ori Dita Von Teese si pana la supermodele precum Irina Shayk, Bar Rafaeli sau Alessandra Ambrosio, iata care au fost, conform Harpers Bazaar, cele mai bine imbracate staruri care si-au facut aparitia pe red carpet-ul amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase cupluri prezente la Celebrity Awards 2014

Anca Serea si Adi Sina, Doru Tinca si Ellie White, Andra si Catalin Maruta sau Gabriela Cristea si Tavi Clond sunt doar cateva dintre cele mai reusite cupluri prezente seara trecuta la gala Celebrity Awards 2014.

Decolteu periculos la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

Una dintre invitatele de la celebrul eveniment amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes a afisat o rochie cu un decolteu periculos. Aceasta se pregateste acum de relansarea ei muzicala, urmand ca pe 2 iunie sa aiba loc premiera noului ei single, primul extras de pe al doilea ei album solo.

VIDEO Prezervativul, pilulele sau steriletul? Ce metoda de contraceptie ti se potriveste cel mai bine

Medicul ginecolog Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala SECS), a venit la Adevarul Live sa ne explice, cu exemple, care sunt cele mai bune metode contraceptive, in functie de varsta si de eventuale probleme de sanatate. I s-a alaturat Adriana Radu, fondatoarea platformei online Sexul vs. Barza, care ne va povesti ce stiu tinerii despre contraceptie.

Ponta: I-am spus lui Biden cum am reusit sa conving la gaze de sist:Chevron e mai bine decat Gazprom

Premierul Victor Ponta a declarat ca a discutat cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, si despre gazele de sist si ca i-a povestit acestuia cum a reusit sa ii convinga, pana la urma, pe cei mai multi despre importanta acestor gaze, respectiv spunandu-le ca Chevron intotdeauna e mai bine decat Gazprom, transmit surse din presa.

Consilier al lui Ponta: Taxa pe stalp trebuie pregatita mai bine

Introducerea impozitului pe constructii speciale trebuia mai bine pregatita si discutata cu mediul de afaceri, intrucat sunt spete pe care initiatorii nu le-au avut in vedere, considera Dragos Andrei, consilier de stat al premierului Victor Ponta. Oficialul a declarat ca Guvernul a cautat solutii pentru a aduce modificari.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii.

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). De asemenea, peste 3. 300 de persoane vor participa in luna iunie la 162 de cursuri de formare profesionala, cele mai multe in Dambovita, Iasi si Galati.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )