Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mamutul de aur al lui Damien Hirst, vandut cu 15 milioane de dolari la Cannes!

ADPM ADPM,
Mamutul de aur al lui Damien Hirst, vandut cu 15 milioane de dolari la Cannes!

Una dintre cele mai inedite opere de arta scoase la licitatie seara trecuta la Cannes, in cadrul amfAR Cinema Against AIDS Gala, a constat in gifantica fosila de mamut imbracata in aur, creatie a lui Demian Hirst. Aceasta a fost vanduta cu 15 milioane de dolari unei persoane ce si-a dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe ADPM

Fondurile de pensii private obligatorii au ajuns la 6,15 milioane participanti

In cei sase ani de la lansare, fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II) au ajuns la un numar total de participan and ti de 6,15 milioane, cu 2 milioane mai mult decat cei 4,15 milioane de la start, informeaza un comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

CE trimite audit la Bucuresti dupa ce s-a constatat lipsa a 15 milioane de euro din raportarea fondurilor europene

Comisia Europeana isi trimite misiunea de audit la Bucuresti dupa ce s-a constatat o lipsa de 15 milioane de euro din raportarea fondurilor europene. Ministeul Fondurilor Europene sustine ca isi va atinge toate obiectivele fixate pana la finele anului.

15 milioane de euro, lipsa din raportarea fondurilor europene. Comisia Europeana isi trimite misiunea de audit la Bucuresti. Ce e cu absorbtia de 1,3% din prima jumatate a anului

O gaura de 15 milioane de euro apare in evidentele Ministerului Fondurilor Europene MFE) in absorbtia banilor comunitari din prima jumatate a acestui an. Ministerul pune anomalia pe seama datelor introduse de autoritati in sistemul de raportare catre Comisia Europeana, o misiune de audit de la Bruxelles urmand sa faca verificari in Romania in acest sens. Pana atunci, absorbtia fondurilor UE pare sa fi intrat intr-o faza de lentoare, Guvernul cerand Comisiei Europene, in perioada 1 ianuarie-16 mai 2014, fonduri structurale si de coeziune in proportie de 1,3% din banii alocati Romaniei pentru perioada de programare 2007-2013, in conditiile in care tara mai poate accesa banii europeni pentru aceasta perioada de programare inca un an si jumatate. MFE sustine ca isi va atinge toate obiectivele fixate pana la finele anului.

Polymetal va cumpara minele de aur din Kazahstan, pentru 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producatorul de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a acceptat sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%, transmite Bloomberg.

Exercitiu de imaginatie: Ce s-ar intampla daca ar merge la vot 15 milioane de romani?

PSD+UNPR+PC ia 40% din voturi si 15 mandate in Parlamentul European, PNL aduna 15-16%, deci vreo 6 mandate, PMP ia in jur de 10% din voturi si obtine 3 mandate etc.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )