Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dedeman urca pe locul 4 in topul celor mai mari lanturi de bricolaj din regiune. Cu cine se lupta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dedeman urca pe locul 4 in topul celor mai mari lanturi de bricolaj din regiune. Cu cine se lupta

Dedeman, cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, a depasit pentru prima data in ultimii ani lantul de magazine ucrainean Epicentr, specializat in vanzarea si comercializarea de produse pentru casa si gradina, si a urcat pe locul 4 in. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai tari bancuri scurte. Cum dublezi valoarea unui trabant?

Bancurile scurte nu starnesc doar hohote de ras, ci sunt si extrem de usor de retinut. Iata o selectie a catorva dintre cele mai reusite astfel de bancuri.

Mieii de Paste, mai mari ca in alti ani. Crescatorii de ovine primesc cereri de rezervare a animalelor cu doua luni inainte de marea sarbatoare

Mieii care vor fi sacrificati pentru Pastele din acest an vor fi mai mari si mari frumosi, asta pentru ca cea mai mare sarbatoare crestina din acest an are loc mai tarziu, astfel incat au timp mai mult ca sa creasca.

Rata natalitatii, a mortalitatii si a nuptialitatii in Regiunea Centru, mai mari anul trecut fata de 2014

Natalitatea si mortalitatea au fost mai mari in 2015 comparativ cu 2014, in Regiunea Centru,conform datelor centralizate de Directia Judeteana de Statistica Brasov. Judetul Brasov este pe prima pozitie la acesti indicatori demografici la nivelul Regiunii Centru.

O regiune din Romania bate topul celor mai atractive locuri de vizitat

Lonely Planet a publicat recent Best in Travel 2016, cel mai asteptat ghid de calatorii al anului, in care apare si o regiune din Romania, informeaza cnn. com, potrivit one. ro. Transilvania ocupa primul.

Raport Cisco: Infrastructura imbatranita si structura organizationala invechita sunt cele mai mari vulnerabilitati ale companiilor in fata atacurilor cibernetice

La nivel global, doar 45% dintre managerii care se ocupa de securitatea informatica a companiilor au incredere in solutiile de securitate IT pe care le folosesc, iar, atacurile cibernetice actuale sunt tot mai sofisticate, mai indraznete si se desfasoara pe o perioada mai mare de timp, arata cea mai noua editie a raportului de securitate cibernetica .

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )