Libnet.ro
UNICEF

16:30

Deficitul comercial a ajuns la 2,4 miliarde de euro dupa doua luni din 2019. De unde se plateste aceasta suma?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deficitul comercial a ajuns la 2,4 miliarde de euro dupa doua luni din 2019. De unde se plateste aceasta suma?

Nota de plata a Romaniei este tot mai incarcata. Viteza cu care importam ramane oarecum constanta, dar exporturile isi revin cu greu dupa sarbatori. In aceste conditii, deficitul comercial s-a dublat dupa primele doua luni ale anului fata de ianuarie,. continuă pe Wall-Street Ro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 45% in primele doua luni, la 2,41 miliarde de euro

Deficitul comercial al Romaniei a avansat cu 45% in primele doua luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 2,41 miliarde de euro, arata datele publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul comercial s-a majorat cu 751 milioane euro

Deficitul comercial s-a majorat cu 751,1 milioane euro in primele doua luni ale acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in conditiile in care importurile au crescut cu 10,1% iar exporturile cu 4,8%, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate astazi.

Uniunea Europeana are un DEFICITdeSUTE de miliarde de euro in comertul cu China (FOTO)

In anul 2018, deficitul comercial al Uniunii Europene in comertul cu China a ajuns la numai putin de 185 de miliarde de euro, se arata in datele centralizate de Eurostat si publicate marti. Astfel, anul.

in primele doua luni, importurile ne-au costat aproape 14 miliarde de euro, iar exporturile ne-au adus putin peste 11 miliarde. Diferenta se traduce in presiune pe cursul leului

Deficitul balantei comerciale din primele doua luni a fost de peste 2,4 miliarde de euro, mai mare cu mai mult de 750 de milioane euro decat cel inregistrat in primele doua luni din anul trecut, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica. Exporturile romanesti au fost de 11,4 miliarde euro in vreme ce importurile au fost de aproape 14 miliarde de euro. Deteriorarea balantei comerciale este una din cauzele pentru care leul are tendinta de a se deprecia.

Ousmane Dembele, amendat cu 10.000 de euro dupa ce a transformat fosta locuinta din Germania intr-un cos de gunoi

Ousmane Dembele Barcelona) este obligat sa scoata din buzunar 10. 000 de euro. Atacantul in varsta de 21 de ani a fost dat in judecata de proprietarul casei in care a locuit in perioada in care era jucatorul Borussiei Dortmund.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )