Libnet.ro
UNICEF

15:00

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul comercial s-a majorat cu 751 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul comercial s-a majorat cu 751 milioane euro

Deficitul comercial s-a majorat cu 751,1 milioane euro in primele doua luni ale acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in conditiile in care importurile au crescut cu 10,1% iar exporturile cu 4,8%, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 45% in primele doua luni, la 2,41 miliarde de euro

Deficitul comercial al Romaniei a avansat cu 45% in primele doua luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 2,41 miliarde de euro, arata datele publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

in primele doua luni, importurile ne-au costat aproape 14 miliarde de euro, iar exporturile ne-au adus putin peste 11 miliarde. Diferenta se traduce in presiune pe cursul leului

Deficitul balantei comerciale din primele doua luni a fost de peste 2,4 miliarde de euro, mai mare cu mai mult de 750 de milioane euro decat cel inregistrat in primele doua luni din anul trecut, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica. Exporturile romanesti au fost de 11,4 miliarde euro in vreme ce importurile au fost de aproape 14 miliarde de euro. Deteriorarea balantei comerciale este una din cauzele pentru care leul are tendinta de a se deprecia.

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Peste 1000 de cereri de despagubire in urma zborurilor cu probleme

In primele 3 luni ale anului au fost inregistrate pe site-ul FlightClaim. ro peste 1000 de cereri de despagubire in urma intarzierilor, anularilor sau overbooking-ului zborurilor. Datele platformei arata ca au existat si zile in care s-au primit si o cerere la fiecare 30 de minute. Estimarile pentru perioada Aprilie - Septembrie sunt de peste 500 de cereri inregistrate lunar. Aproximativ 9 din 10 cereri sunt solutionate pozitiv, iar pasagerii ajung sa isi primeasca compensatia conform legii.

Deficit comercial urias pentru Romania

Deficitul comercial s-a majorat cu 751,1 milioane euro in primele doua luni ale acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in conditiile in care importurile au crescut cu 10,1% iar exporturile cu.

Deficitul comercial a ajuns la 2,4 miliarde de euro dupa doua luni din 2019. De unde se plateste aceasta suma?

Nota de plata a Romaniei este tot mai incarcata. Viteza cu care importam ramane oarecum constanta, dar exporturile isi revin cu greu dupa sarbatori. In aceste conditii, deficitul comercial s-a dublat dupa primele doua luni ale anului fata de ianuarie,.

O bunica a aflat ca este gravida cu doua luni inainte sa nasca! Cum a reactionat femeia

O femeie de 50 de ani, mama a patru copii si cu doi nepoto, aflata la menopauza a aflat cu mirare ca este gravida si mai are doar doua luni pana sa nasca! Michele Hall din Florida nu a avut simptomel.

Douglas redeschide magazinul din Baneasa si planuieste inaugurarea a inca doua magazine in acest an

Douglas Romania are in plan extinderea retelei locale cu inca doua magazine pana la finalul acestui an. Inainte de noile locatii, retailerul redeschide magazinul flagship din Baneasa Shopping City dupa un proces complex de renovare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )