Libnet.ro
UNICEF

01:05

E DEFINITIV: Fost jucator de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

B1 B1,
E DEFINITIV: Fost jucator de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

Zi trista pntru sportul romanesc. Un fost jucator al clubului Dinamo a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri. Sportivul care era urmarit inca din februarie avea o plantatie de cannbis chiar in. continuă pe B1

E DEFINITIV: Fost jucator de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

Zi trista pntru sportul romanesc. Un fost jucator al clubului Dinamo a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri. Sportivul care era urmarit inca din februarie avea o plantatie de cannbis chiar in.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Cine a fost singurul roman condamnat la moarte desi pedeapsa a fost abolita in Romania, in 1990

Singurul roman care a fost condamnat la moarte a luptat din rasputeri sa-si reabiliteze numele, insa instanta a mentinut definitiv decizia de condamnare din timpul regimului comunist. Judecatorii au respins solicitarea sa de anulare a condamnarii din motive de procedura, in anul 2013. Mai exact, magistratii au constatat ca Rauta nu a adus probe noi .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )