Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis a promulgat modificarile legislatiei electorale prin care este introdus votul anticipat si votul prin corespondenta. Ce alte modificari legislative a mai anuntat (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat modificarile legislatiei electorale prin care este introdus votul anticipat si votul prin corespondenta. Ce alte modificari legislative a mai anuntat (VIDEO)

Noile modificari ale legislatiei electorale introduc votul anticipat, votul prin corespondenta si le permite tuturor cetatenilor romani aflati la rand sau in sectia de votare sa voteze chiar si dupa ora. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

De ce e agitat Klaus Iohannis?

Toate sondajele si calculele electorale il dau drept castigator pe Klaus Iohannis. Pai, si atunci, d.

Ludovic Orban: Am convocat Consiliul National al PNL in 8 august. L-am invitat pe Klaus Iohannis sa participe. Cine se pregateste sa fie prim-vicepresedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, ca a convocat Consiliul National al PNL pentru data de 8 august, iar la aceasta l-a invitat si pe Klaus Iohannis. Cu acest prilej in partid se va da startul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, urmand sa inceapa strangerea de semnaturi, si se va alege un prim-vicepresedinte al formatiunii, care potrivit unor surse politice, ar urma sa fie Rares Bogdan.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind revizuirea Constitutiei: Partidele sa gaseasca forma cea mai potrivita prin care sa transpuna in legislatie optiunea cetatenilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la ceremonia de semnare de catre UDMR a Acordului politic national, ca vointa cetatenilor exprimata la referendumului pe justitie din 26 mai, trebuie respectata i.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis loveste la temelia democratiei moderne cand cere partidelor sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a transpune in legislatie rezultatul referendumului. Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi, spune Tariceanu, cerand din nou demisia presedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei Romane: Transmitem recunostinta si admiratia noastra temerarilor zborului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, un mesaj in care subliniaza admiratia tuturor fata de profesia de aviator si rolul important pe care.

Calin Popescu Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca intentioneaza sa transforme referendumul consultativ in cea mai teribila arma.

Calin Popescu Tariceanu: Klaus Iohannis vrea sa transforme referendumul in cea mai teribila arma politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca intentioneaza sa transforme referendumul consultativ in cea mai teribila arma.

Klaus Iohannis: Nu e nicio tragedie ca CCR a invalidat unele solutii de modificare a Constitutiei. Sa vina partidele cu alte variante

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca nu este nicio tragedie ca CCR a invalidat unele solutii de modificare a Legii fundamentale propuse de partide dupa referendumul din 26 mai, aratand ca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )