Libnet.ro
UNICEF

06:00

Defrisarile din padurea amazoniana au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani

Hotnews Hotnews,
 Defrisarile din padurea amazoniana au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani

Defrisarile din regiunile amazoniene impadurite din Brazilia au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani, a anuntat Institutul National de Cercetari Spatiale INPE), responsabil cu monitorizarea padurii tropicale, relateaza DPA. continuă pe Hotnews

AGENTIA EUROPEANA A MEDICAMENTELOR: Se va lua o decizie privind vaccinul PfizerBioNTech cel mai tarziu la 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat astazi ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citat de Agerpres.

Regina Elisabeta renunta la tron. Anuntul soc din Marea Britanie: cine ii ia locul in cel mai scurt timp

Regina Elisabeta il va face mai devreme sau mai tarziu pe printul Charles Regent. in acelasi timp un numar din ce in ce mai mare de sarcini ii sunt atribuite printului William. Iminenta retragerii Reginei este o certitudine, spune presa britanica. Regina Elisabeta se va retrage de pe tronul Marii Britanii Regina Elisabeta si-a pastrat .

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

Ca in fiecare an, celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai bine platiti actori din lume! Iata care dintre vedetele de la Hollywood au incasat sume fabuloase in ultimul an! .

Irinel Columbeanu, lectie de viata la iUmor. A facut misto de el in cel mai trist mod. Totusi, juriul a ras

Irinel Columbeanu, pana acum, nu a dovedit ca ar fi avut si alte talente. in afara de cele de a cheltui bani. in ultima editie de weekend a emisiunii-concurs, iUmor, vedeta serii laroast-uri a fost chiar fostul milionar Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu pe scena iUmor Dupa o absenta totala in ultimii ani din viata mondena .

Parlamentare 2020. Grindeanu (PSD): Avem cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor. PNL si USR, nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor

PSD a pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu. Vreau sa fac un avertisment pentru PNL si USR si anume ca nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor, a mai afirmat Grindeanu.

Cel mai bun desert cu mere. Reteta secreta a Andreei Esca

Ai cateva mere in plus care s-au copt cam tare si nu stii ce sa faci cu ele? Nu le arunca! Poti face un desert extraordinat din ele. Reteta e foarte apreciata in familia Andreei Esca. De ce ingrediente ai nevoie, care e modul de preparare si care sunt detaliile la care trebuie sa fii .

EUROSTAT: Romania si Cipru, cel mai scazut procentaj din UE la intreprinderile cu crestere ridicata

Aproximativ 172. 000 de companii din Uniunea Europeana erau clasificate in 2018 ca intreprinderi cu crestere ridicata, unde lucrau aproape 14 milioane de angajati, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai mare spital din Baragan va trata cu plasma pacientii COVID-19

Cea mai mare unitate medicala din judetul Ialomita va incepe tratamentul cu plasma pentru pacientii COVID-19. Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia va salva pacientii aflati in stare grava cu plasma de la donatori vindecati.

Romania si Cipru, cel mai scazut procentaj din UE la firmele cu crestere ridicata

Aproximativ 172. 000 de companii din Uniunea Europeana erau clasificate in 2018 ca intreprinderi cu crestere ridicata, unde lucrau aproape 14 milioane de angajati, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si citate de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )