Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cel mai mare spital din Baragan va trata cu plasma pacientii COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Baragan va trata cu plasma pacientii COVID-19

Cea mai mare unitate medicala din judetul Ialomita va incepe tratamentul cu plasma pentru pacientii COVID-19. Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia va salva pacientii aflati in stare grava cu plasma de la donatori vindecati. continuă pe Adevărul

Defrisarile din padurea amazoniana au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani

Defrisarile din regiunile amazoniene impadurite din Brazilia au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani, a anuntat Institutul National de Cercetari Spatiale INPE), responsabil cu monitorizarea padurii tropicale, relateaza DPA.

EUROSTAT: Romania si Cipru, cel mai scazut procentaj din UE la intreprinderile cu crestere ridicata

Aproximativ 172. 000 de companii din Uniunea Europeana erau clasificate in 2018 ca intreprinderi cu crestere ridicata, unde lucrau aproape 14 milioane de angajati, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania si Cipru, cel mai scazut procentaj din UE la firmele cu crestere ridicata

Aproximativ 172. 000 de companii din Uniunea Europeana erau clasificate in 2018 ca intreprinderi cu crestere ridicata, unde lucrau aproape 14 milioane de angajati, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si citate de Agerpres.

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

Canada a anuntat cel mai mare pachet de ajutor economic de la al Doilea Razboi Mondial

Guvernul federal al Canadei va cheltui 100 de miliarde de dolari canadieni, adica 77 miliarde de euro, pentru redresarea economica postcoronavirus, informeaza BBC. Canada pregateste un plan-mamut.

Coronavirus 1 decembrie |Care sunt judetele cu cel mai mare numar de cazuri noi

Pana astazi, 1 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 479. 634 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 934 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima.

incepe cel mai mare proiect pentru infrastructura de apa si apa uzata din Dambovita. 51 de localitati, vizate

CJ Dambovita anunta ca documentatiile pentru primele doua loturi ale celui mai mare proiect de infrastructura pentru apa si apa uzata, din judetul Dambovita au fost incarcate in Sistemul Informatic de Achizitii Publice SICAP), incepand cu data de 27 noiembrie 2020.

Constanta, judetul cu cel mai mare indice de infectari din Romania

Judetul Constanta a ajuns pe primul loc la numarul de cazuri de bolnavi COVID-19, raportat la o mie de locuitori. De altfel, multe localitati din judet sunt in carantina.

EXCLUSIV Avertizare ANM: 2020, sanse mari sa fie cel mai calduros an din istoria Romaniei

2020 poate dobori un nou record, spun expertii in meteorologie. Roxana Bojariu, climatolog ANM, atentioneaza cu privire la acest aspect. La inceputul anului viitor, expertii in meteorologie trag linie.

Emisiile de gaze cu efect de sera din UE au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani

Comisia Europeana a adoptat, luni, Raportul intermediar privind politicile climatice ale UE, publicat anual, care prezinta progresele inregistrate de UE in ceea ce priveste reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in 2019, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )