Libnet.ro
UNICEF

08:45

Delia a castigat anul trecut de patru ori mai mult ca Stefan Banica! Ce diferenta este intre ea si Brenciu?

ADPM ADPM,
Delia a castigat anul trecut de patru ori mai mult ca Stefan Banica! Ce diferenta este intre ea si Brenciu?

Delia a fost pe val in ultimii doi ani, iar incasarile din concerte au fost notabile in aceasta perioada. Delia a castigat in anul 2016 de 4 ori mai mult decat Stefan Banica si de 2 ori mai mult decat Horia Brenciu. continuă pe ADPM

Autostrada Sibiu - Pitesti: De ce costa de doua ori mai mult in Devizul General decat in Master Plan

Pretul pentru Autostrada Sibiu - Pitesti este de 3,3 miliarde de euro in Devizul General, publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor, dublu fata de nivelul de 1,67 miliarde de euro din Master Plan.

Afaceri de MILIOANE! Cat castiga Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr.

Juratii emisiunii X-Factor traiesc pe picior mare! Filmele Deliei, de exemplu, au realizat in 2016 de doua ori mai mult profit decat Horia Brenciu si de patru ori mai mult decat firma lui Stefan B.

Mai putin de jumatate dintre romani aveau anul trecut locuintele conectate la retelele de canalizare

Numarul locuitorilor tarii noastre care au locuintele conectate la retelele de canalizare a crescut anul trecut pana la 9,7 milioane, acestia reprezentand 49,1% din populatia rezidenta, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

O spalatorie industriala de haine a avut venituri de 4,7 milioane de euro anul trecut

Compania brasoveana Promar Textil, care detine spalatoria industriala Kromatic, si-a majorat anul trecut afacerile cu aproape 50%, de la 14,83 milioane de lei la 21,15 milioane de lei 4,7 milioane de euro), profitul dublandu-se in perioada mentionata de la 1,01 milioane de lei la 2,18 milioane de lei circa 470. 000 de euro).

Afacerea cu carne a familiei Soneriu s-a prabusit, anul trecut

Afacerile companiei Austin Meats, fosta companie CarmOlimp, s-au prabusit anul trecut cu peste 40%, de la 55,58 milioane de lei la 31,87 milioane de lei peste sapte milioane de euro), arata datele de pe site-ul Ministerului de Finante.

Actionarii BVB care se retrag inainte de fuziunea cu Sibex primesc cu 5% mai mult decat pretul din piata

Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) care si-au exercitat dreptul de retragere inainte de fuziunea cu Bursa din Sibiu Sibex) vor primi 35,6376 lei pentru fiecare actiune detinuta, cu 5,1% mai mult decat valoarea din piata a titlurilor.

Delia a castigat o suma incredibila din spectacole! Ce PROFIT a avut celebra solista anul trecut

Delia este una dintre cele mai in voga cantarete din Romania, succesul sau fiind datorat si faptului ca este jurat la un show de talente. Din 2012, Delia si-a infiintat o firma prin care.

Mai putin de jumatate din romani aveau locuinte conectate la canalizare, anul trecut

Doar 49,1% din populatia Romaniei era conectata la sistemele de canalizare in anul 2016, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Alexandru Mitrita a fost imprumutat de Pescara la CSU Craiova: Nu consider ca este un pas inapoi, chiar daca anul trecut am jucat in Serie A

Mijlocasul Alexandru Mitrita a fost imprumutat de Pescara la CSU Craiova, a anuntat, vineri, clubul italian. Mitrita considera ca aceasta mutare nu reprezinta un pas inapoi pentru el, mai ales avand in vedere faptul ca gruparea olteana participa in acest sezon in Liga Europa.

Pretul energiei pe bursa a ajuns aproape dublu fata de anul trecut

Pretul energiei pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), piata spot a bursei de energie OPCOM, a ajuns astazi la valori aproape duble fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care au loc un numar-record de tranzactii.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )