Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cele mai bune 5 roluri ale lui James Garner

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune 5 roluri ale lui James Garner

Intr-o cariera extinsa de-a lungul a sase decenii, James Garner a interpretat cu precadere rolurile unor anti-eroi fermecatori, fiind astfel opus unor nume precum Doris Day, Julie Andrews si Sally Field. Garner, cunoscut in mod special pentru rolurile din serialele TV The Rockford Files si Maverick, a murit la varsta de 86 de ani, in resedinta lui din Los Angeles. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Topul bancilor cu cele mai bune credite

Adevarul scrie ca miza crizei din Ucraina este statutul SUA in regiune, Germania si Rusia fiind pregatite sa administreze estul Europei. Capital prezinta topul bancilor cu cele mai bune credite. Gandul arata ascensiunea si declinul Puscasului Igor Ghirkin, liderul separatistilor prorusi din estul Ucrainei. Evenimentul Zilei publica un interviu cu directorul SRI, George Maior, despre riscurile lipsei unei legislatii care sa identifice posesorii de cartele pre-pay. Ziare. com lanseaza o intrebare despre posibilitate intrarii Republicii Moldova in UE. ProSport anunta ca Galca i-a convins pe sefi: Steaua muta pe piata transferurilor.

Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Daca visezi la o piele frumos bronzata, insa eviti statul la soare sau nu-ti gasesti timp pentru mers la plaja, iata care sunt cele mai bune produse autobronzante ale momentului si cateva trucuri foarte importante de folosire ale acestora, lucruri care iti garanteaza un bronz frumos si uniform, cu aspect natural!.

Business report: Topul bancilor cu cele mai bune credite; Ingineria romaneasca, ratacita pe strazile capitalismului: Scoate produse, dar nu prea gaseste cumparatori; De ce se va scumpi asigurarea obligatorie a locuintei

Cat va fi pensia in 2040, daca se nationalizeaza pilonul II de pensii. Efectele nationalizarii contribu65474;tiilor la pilonul II de pensii au fost analizate, alaturi de alte scenarii, intr-un studiu din 2012 al Expert Forum. Romania, pe locul 2 in UE ca numar al fraudelor cu fonduri europene. Romania ocupa locul al doilea in Uniunea Europeana, dupa Italia, din punct de vedere al numarului de fraude raportate in domeniul cheltuirii fondurilor europene.

Aceste tari chiar conteaza: sunt cele mai bune la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de.

Aceste tari sunt eficace: au cele mai bune scoruri la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de.

Premiera: Cele mai vechi urme ale omului modern, descoperite in Romania

O pestera din Muntii Apuseni ar putea contine cele mai vechi urme de pasi din Europa ale omului modern, homo-sapiens, a anuntat un grup de cercetatori romani condusi de antropologul american David Webb. Oamenii de stiinta au stabilit ca urmele lasate in argila in pestera Ciur-Izbuc ar apartine unei familii de acum 36. 500 de ani.

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale.

Cele mai frumoase mansarde din cladiri istorice

Cladirile istorice nu au doar saloane elegante, scari de lemn sau marmura imbunatoare si intrari care denota prestigiu. Unele dintre ele stau excelent la capitolul spectacol si in spatiile de la mansarda. RO va prezinta cele mai frumoase.

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

FOTO: Cele mai scumpe filme realizate vreodata

Un film necesita, de cele mai multe ori, un buget considerabil pentru a fi produs. insa, acest lucru nu garanteaza intotdeauna succesul filmului, cel care hotaraste la final fiind doar publicul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )