Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

ADPM ADPM,
Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Daca visezi la o piele frumos bronzata, insa eviti statul la soare sau nu-ti gasesti timp pentru mers la plaja, iata care sunt cele mai bune produse autobronzante ale momentului si cateva trucuri foarte importante de folosire ale acestora, lucruri care iti garanteaza un bronz frumos si uniform, cu aspect natural!. continuă pe ADPM

Cele mai asteptate filme ale (celei de-a doua jumatati a) anului 2014

La fiecare inceput de an venim cu un top 10 al celor mai asteptate filme. Anul acesta a fost insa indeajuns de prolific incat sa ii dedicam doua articole, fiecare avand un numar norocos de 13 pelicule mult asteptate.

Cele mai frumoase mansarde din cladiri istorice

Cladirile istorice nu au doar saloane elegante, scari de lemn sau marmura imbunatoare si intrari care denota prestigiu. Unele dintre ele stau excelent la capitolul spectacol si in spatiile de la mansarda. RO va prezinta cele mai frumoase.

Top 6 cele mai cool hoteluri din Europa! Sunt adevarate opere de arta!

In vacanta, tot ce-ti doresti este sa fii inconjurat cat e ziua de lunga de lucruri din cele mai frumoase. Si ce poate fi mai frumos decat sa stai intr-un hotel in care sa poti admira in voie opere de arta. fie ca este vorba despre tablouri celebre, decoratiuni interioare inedite sau arhitecturi deosebite?.

Trebuie sa le vezi! Sunt cele mai frumoase orase pe apa din Europa

Cand ajungi aici, te fascineaza. Sunt locuri care te fac sa scoti imediat aparatul foto si sa faci poza dupa poza pana la mii. Si asta pentru ca acestea sunt considerate cele mai frumoase orase pe apa in Europa, potrivit unui top Huffington Post .

FOTO: Cele mai scumpe filme realizate vreodata

Un film necesita, de cele mai multe ori, un buget considerabil pentru a fi produs. insa, acest lucru nu garanteaza intotdeauna succesul filmului, cel care hotaraste la final fiind doar publicul.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

Fondurile de hedging se asteapta la unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times.

REVISTA PRESEI: Topul bancilor cu cele mai bune credite

Adevarul scrie ca miza crizei din Ucraina este statutul SUA in regiune, Germania si Rusia fiind pregatite sa administreze estul Europei. Capital prezinta topul bancilor cu cele mai bune credite. Gandul arata ascensiunea si declinul Puscasului Igor Ghirkin, liderul separatistilor prorusi din estul Ucrainei. Evenimentul Zilei publica un interviu cu directorul SRI, George Maior, despre riscurile lipsei unei legislatii care sa identifice posesorii de cartele pre-pay. Ziare. com lanseaza o intrebare despre posibilitate intrarii Republicii Moldova in UE. ProSport anunta ca Galca i-a convins pe sefi: Steaua muta pe piata transferurilor.

Premiera: Cele mai vechi urme ale omului modern, descoperite in Romania

O pestera din Muntii Apuseni ar putea contine cele mai vechi urme de pasi din Europa ale omului modern, homo-sapiens, a anuntat un grup de cercetatori romani condusi de antropologul american David Webb. Oamenii de stiinta au stabilit ca urmele lasate in argila in pestera Ciur-Izbuc ar apartine unei familii de acum 36. 500 de ani.

Urmele de pasi umani descoperite in pestera Ciur-Izbuc din Apuseni, cele mai vechi astfel de urme din Europa si posibil din lume

Urmele de pasi umani descoperite in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Padurea Craiului jud. Bihor) reprezinta cele mai vechi urme plantare descoperite in Europa si posibil in intreaga lume, au concluzionat cercetatorii, potrivit Science News.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )