Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deloitte: Valoarea tranzactiilor MA, de trei ori mai mare in trimestrul trei din 2017 decat in aceeasi perioada a anului trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deloitte: Valoarea tranzactiilor MA, de trei ori mai mare in trimestrul trei din 2017 decat in aceeasi perioada a anului trecut

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a atins 898 milioane de euro in trimestrul III al acestui an, potrivit surselor publice si a tranzactiilor cu valoare comunicata, reiese dintr-o analiza realizata de Deloitte Romania. In ce priveste numarul. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

VIDEO Autoritatile Buzaului au donat celui mai mare spital din Soroca aparatura medicala pentru ingrijirea bebelusilor

Donatia a fost facuta zilele trecute de catre presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, care s-a intalnit cu omologul sau moldovean si cu cadre medicale ale spitalului. Conducerea judetului Buzau anunta ca va sprijini in continuare cea mai mare unitate medicala din Soroca.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene.

Mii de clujeni prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli

Mii de oameni au fost prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli, desfasurat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Hai la masa!, noul proiect al trupei, isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

TVA necolectat, mai mare decat bugetul pentru educatie, sanatate si infrastructura

Deficitul de incasare a TVA, de 7,7 miliarde euro in 2015, ramane cel mai mare din Uniunea Europeana. Pentru diminuarea diferentelor dintre TVA ce ar trebui colectat si incasarile efective ar fi nevoie de preluarea unor practici folosite de alte state membre, considera specialistii PwC.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din Uniunea Europeana

Tara noastra ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2%, potrivit datelor Comisiei Europene, ceea ce inseamna o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, suma mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, potrivit unui comunicat de presa al companiei de consultanta PwC Romania.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

Cel mai mare salariu incasat de un militar in luna august - 27.283 de lei: Venitul presedintelui Iohannis, depasit cu mult(FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a publicat sumele care au fost incasate de militari in luna august. Potrivit datelor aparute pe site-ul MApN, cel mai mare salariu din Armata a fost de 27. 283 de lei, cu.

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

FILIT 2017 Mircea Cartarescu, in dialog cu Olga Tokarczuk: Acum, cand raul e mai mare, oamenii au inceput sa demisioneze de la functia de cetatean

Cea de-a doua seara FILIT i-a adus in dialog pe Mircea Cartarescu si Olga Tokarczuk, una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane poloneze. Cei doi au discutat despre felul in care s-au intalnit, despre premiul Nobel, despre legatura dintre literatura si poezie si despre ce anume fac scriitori in aceasta lume din ce in ce mai schimbatoare. Gazda serii a fost scriitorul Robert Serban.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )