Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din Uniunea Europeana

Tara noastra ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2%, potrivit datelor Comisiei Europene, ceea ce inseamna o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, suma mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, potrivit unui comunicat de presa al companiei de consultanta PwC Romania.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

Cel mai mare salariu incasat de un militar in luna august - 27.283 de lei: Venitul presedintelui Iohannis, depasit cu mult(FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a publicat sumele care au fost incasate de militari in luna august. Potrivit datelor aparute pe site-ul MApN, cel mai mare salariu din Armata a fost de 27. 283 de lei, cu.

[P] Cel mai mare targ de universitati din Europa de Sud-Est revine pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti

Pe 7 si 8 octombrie, RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei, pune fata in fata romanii interesati sa isi continue studiile in strainatate cu reprezentanti a peste 120 de universitati din toata lumea. Mai mult, in cadrul evenimentului, participantii se pot inscrie la Conferinta RIUF YouForum, eveniment dedicat 100% dezvoltarii personale si profesionale a elevilor si studentilor.

Mii de clujeni prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli

Mii de oameni au fost prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli, desfasurat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Hai la masa!, noul proiect al trupei, isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

Cel mai mare dezastru natural din Europa. O treime a populatiei a murit

Unul dintre cele mai mari dezastre naturale care a lovit Europa a fost provocat de un nor urias de praf, care a intunecat cerul, timp de aproape un an si jumatate. Ceata bizara a fost vazuta pana.

Cine este ierarhul ales in locul episcopului care a provocat cel mai mare scandal sexual din istoria BOR. Decizia Sinodului condus de Patriarhul Daniel

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a ales astazi noul episcop al Episcopiei Husilor, prelatul care ii va urma in scaun lui Corneliu Barladeanu, episcopul retras din functie dupa ce a provocat cel mai mare scandal sexual din BOR.

Un nou oras va aparea langa Bucuresti. Este cel mai mare proiect anuntat vreodata in Romania

Baneasa Developments va demara in perioada urmatoare un proiect imobiliar gigant de 1,7 miliarde de euro, ce va transforma zona din jurul mallului Baneasa Shopping City si Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

VIDEO Iarna la munte. Drumarii au intervenit pe sase drumuri nationale, afectate de ninsori. Cel mai mare strat de zapada, pe Varful Omu

Drumarii au intervenit, in ultimele 24 de ore, pe sase dumuri nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )