Libnet.ro
UNICEF

18:15

Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Delta Dunarii este zona cu cea mai puternica explozie turistica din tara noastra, fiind concurata de Transilvania, dupa cum apreciaza Ciprian Enea, consultant in turism si proprietarul agentiei Best Tourism. continuă pe Ziarul Bursa

Romanul care a scris o carte cu un faimos speaker motivational: Succesul e simplu, noi l-am complicat. Cea mai puternica motivatie a mea e frica

Lorand Soares Szasz 33 de ani), desemnat de doua ori cel mai bun speaker din Romania, a lansat pe piata o carte cu Brian Tracy, un faimos speaker motivational care a consiliat milioane de oameni despre cum sa aiba succes.

Un pui de delfin a fost salvat din plasele de pescuit de cei din cadrul Serviciului de Politie Delta Dunarii (VIDEO)

Politistii din cadrul Serviciului de Politie Delta Dunarii au salvat un pui de delfin prins in plasele de pescuit. Zille trecute, ei au actionat in Marea Neagra, in zona.

Misiune de salvare incredibila pentru politistii din Delta Dunarii. Oamenii legii au eliberat un pui de delfin din plasele braconierilor

Un pui de delfin a fost salvat din plasele de pescuit de politistii din cadrul Serviciului de Politie Delta Dunarii, in cadrul unei actiuni de combatere a braconajului piscicol.

Aici este de trait: orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii. Unde se afla Bucurestiul pe lista

Orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii se afla in mare parte in Europa si au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Mercer , in functie de mediul politic, social, sistemul medical si sanitar, standardele de invatamant, transportul public si.

Am scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa

Regiunea Nord-Est a scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa, dupa cum ne-a spus Gabriela Macoveiu, director Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor in cadrul ADR Nord - Est, citand ultimul barometru EUROSTAT.

Filmul Caini al regizorului Bogdan Mirica desemnat drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes

Filmul Caini al regizorului roman Bogdan Mirica a fost desemnat azi de Federatia Internationala a Criticilor de Film drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

Catalin Predoiu: Traficul este cea mai mare problema in Bucuresti

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Salvatori din pasiune. Seful ISU Mures: Meseria de pompier este cea mai nobila meserie si nimic nu poate fi mai placut decat satisfactia salvarii unei vieti

Meseria de pompier este una dintre cele mai nobile profesii. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea Mures are in fruntea institutiei un comandant care a salvat nenumarate vieti omenesti si care este un exemplu perfect pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Iar acum au si sansa. Mures isi deschide portile voluntarilor care vor sa devina salvatori din pasiune.

Noaptea Muzeelor 2016: Cea mai lunga noapte dedicata stiintei, istoriei si artei

Noaptea Muzeelor 2016 se desfasoara pe 21 mai, iar27 de muzee si 22 de organizatii culturale vor fi deschise la Bucuresti. Evenimentul are loc in toata tara. Bucurestenii se vor putea bucura, sambata seara, de Noaptea Muzeelor 2016, un eveniment cultural multumita caruia cei interesati de istorie, arta sau stiinta vor putea vizita, gratuit, muzeele [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )