Libnet.ro
UNICEF

11:00

Am scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa

Regiunea Nord-Est a scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa, dupa cum ne-a spus Gabriela Macoveiu, director Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor in cadrul ADR Nord - Est, citand ultimul barometru EUROSTAT. continuă pe Ziarul Bursa

A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Organizatia de turism European Best Destinations a anuntat clasamentul celor mai bune plaje europene pentru anul acesta, unul dintre cele mai ravnite trofee in industria turismului. Destinatia care s-a clasat pe primul loc nu este din Grecia, ci.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

Au platit pentru sex si au avut parte de cea mai umilitoare experienta din viata lor. Nu se vor mai duce niciodata la prostituate

Un grup de 11 prostituate, brat la brat cu clientii lor, a avut parte de o experienta de pomina, oamenii fiind fortati de politisti sa mearga goi pusca pe strazile orasului Sankt.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Specialistii Guinness Book prezinta cele mai bizare obiecte vestimentare, stabilite drept recorduri mondiale in materie.

Aici este de trait: orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii. Unde se afla Bucurestiul pe lista

Orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii se afla in mare parte in Europa si au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Mercer , in functie de mediul politic, social, sistemul medical si sanitar, standardele de invatamant, transportul public si.

Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Delta Dunarii este zona cu cea mai puternica explozie turistica din tara noastra, fiind concurata de Transilvania, dupa cum apreciaza Ciprian Enea, consultant in turism si proprietarul agentiei Best Tourism.

Tarile turistice unde poti sa bei cel mai ieftin in vacanta: destinatiile din Europa de Est conduc detasat INFOGRAFIE

Tarile din Europa de Est domina clasamentul destinatiilor de vacanta unde turistii platesc cel mai putin pentru diverse tipuri de alcool, de la bere si vin pana la cocktailuri, in restaurante sau in baruri.

Filmul Caini al regizorului Bogdan Mirica desemnat drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes

Filmul Caini al regizorului roman Bogdan Mirica a fost desemnat azi de Federatia Internationala a Criticilor de Film drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Romanul care a scris o carte cu un faimos speaker motivational: Succesul e simplu, noi l-am complicat. Cea mai puternica motivatie a mea e frica

Lorand Soares Szasz 33 de ani), desemnat de doua ori cel mai bun speaker din Romania, a lansat pe piata o carte cu Brian Tracy, un faimos speaker motivational care a consiliat milioane de oameni despre cum sa aiba succes.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )