Libnet.ro
UNICEF

12:15

Demisie misterioasa a unuia dintre cei mai influenti cardinali de la Vatican

Hotnews Hotnews,
 Demisie misterioasa a unuia dintre cei mai influenti cardinali de la Vatican

Unul dintre cei mai influenti cardinali ai Vaticanului, italianul Angelo Becciu, si-a dat demisia din functia din guvernul Sfantului Scaun, fara a oferi nicio explicatie. Demisia sa la 72 de ani, prematura in practica Bisericii, are toate caracteristicile unei sanctiuni, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. A stat 13 ani in inchisorile comuniste

Duminica 20 septembrie a fost condus pe ultimul drum Alexandru Zamfirescu, veteran de razboi si al doilea cel mai varstnic roman. Alexandru Zamfirescu implinise 108 ani pe 23 iulie, fiind depasit ca varsta doar de Ioan Lascau, ce a implinit aceeasi varsta pe 25 februarie a. c.

Cum prepari cei mai buni biscuiti de casa. Cei mici iti vor multumi

Un ceai caldut sau un pahar cu lapte merge bine alaturi de un biscuite de casa delicios, preparat din ingrediente naturale, asa cum faceau mamele sau bunicile noastre. Va prezentam trei retete de biscuiti de casa usor de preparat. Cei mici iti vor multumi. Cei mai buni biscuiti de casa 1. Biscuiti de casa cu ciocolata, .

Cei mai greu de ucis oameni din istoria noastra. Au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor

Se spune ca viata omului este ca un fir de abur: se arata putintel si apoi piere. in schimb, in istoria omenirii au existat oameni care au fentat moartea, reusind sa scape din niste situatii greu de imaginat. Mai multe detalii despre cei care au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor, in acest articol. Cine .

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Cei mai bogati oameni din lumea modei. Cine sunt creatorii Louis Vuitton, Nike, Gucci, Zara sau HM

Lumea modei este fascinanta, plina deglamour, dar si de oameni extrem de bogati. Nume importante din industrie au resit sa faca averi fabuloase, iar acum va facem cunostinta cu acestia. Lumea modei, o lume fascinanta si plina de bani Cine nu si-a dorit, macar odata, sa intre in lumea modei, chiar si pe usa din .

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Cati romani vindecati de COVID-19 au donat plasma, care sunt orasele cu cei mai multi si orasele cu cei mai putini donatori: Media donatorilor este sub 1%, in timp ce media europeana e 7%

Sub 1% dintre romanii vindecati pana acum de COVID-19 au donat plasma ce poate fi folosita la tratarea pacientilor infectati, in timp de media europeana este de 7%. Debirocratizarea metodologiei de colectare a plasmei a dus insa la cresterea de peste 3 ori a numarului de proceduri de plasmafereza donare de plasma) in perioada 11 august - 15 septembrie, arata datele facute publice de Florin Hozoc, CEO al Besmax Pharma Distribution, compania care a donat statului roman singurele 18 aparate de plasmafereza disponibile in tara noastra.

De data asta nimeni nu il mai salveaza pe Becali! Si cei mai buni jucatori ai echipei au iesit pozitivi de coronavirus

Gigi Becali a primit o lovitura devastatoare, intrucat toti jucatorii buni ai echipei sunt infectati cu coronavirus. FCSB i-a adus in miez de noapte la Bucuresti pe Karanovic si pe Caiado, de la Hermannstast, pentru a se intari pentru meciul cu Slovan Liberec. Gigi Becali, lovitura de gratie inainte de meciul FCSB-Liberec. Ce se intampla .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )