Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei mai bogati oameni din lumea modei. Cine sunt creatorii Louis Vuitton, Nike, Gucci, Zara sau HM

Playtech Playtech,
Cei mai bogati oameni din lumea modei. Cine sunt creatorii Louis Vuitton, Nike, Gucci, Zara sau HM

Lumea modei este fascinanta, plina deglamour, dar si de oameni extrem de bogati. Nume importante din industrie au resit sa faca averi fabuloase, iar acum va facem cunostinta cu acestia. Lumea modei, o lume fascinanta si plina de bani Cine nu si-a dorit, macar odata, sa intre in lumea modei, chiar si pe usa din . continuă pe Playtech

Cei mai greu de ucis oameni din istoria noastra. Au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor

Se spune ca viata omului este ca un fir de abur: se arata putintel si apoi piere. in schimb, in istoria omenirii au existat oameni care au fentat moartea, reusind sa scape din niste situatii greu de imaginat. Mai multe detalii despre cei care au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor, in acest articol. Cine .

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

Simona Halep, locul 2 WTA, a bifat trei turnee si trei victorii in ultima perioada, fapt ce o apropie tot mai mult de a treia pozitie in clasamentul celor mai bogate jucatoare din istoria.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Situatie incredibila. Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat dupa doar opt luni de puscarie, decizia fiind luata de Tribanul Mures. Acesta trebuia sa stea in inchisoare trei ani. Liderul clanului Corduneanu din Iasi, eliberat conditionat! Desi in ianuarie 2020, primise sentinta de trei ani de inchisoare, Costel Corduneanu a fost eliberat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )