Libnet.ro
UNICEF

08:15

Demisii in bloc la spitalul din Bacau, dupa ce medicul care l-a tratat pe studentul intors din China a fost amendat pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati

Hotnews Hotnews,
 Demisii in bloc la spitalul din Bacau, dupa ce medicul care l-a tratat pe studentul intors din China a fost amendat pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati

Toti cei sapte medici de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Bacau si-au scris demisiile, miercuri, dupa ce doctorul care s-a ocupat de cazul studentului de 24 de ani, intors din China, suspectat ca este infectat cu coronavirus, a fost amendat de DSP pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati. continuă pe Hotnews

Cutremurator ce a recunoscut mama baiatului de 17 ani din Bacau, dupa ce acesta si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina

Un tanar din Bacau si-a ucis tatal, dupa ce barbatul a batut-o crunt pe sotia lui. Femeia a marturisit ca a fost abuzata aproape zilnic, timp de 17 ani, iar in cele din urma fiul ei nu a mai putut suporta sa vada cum cea care i-a dat viata este batuta cu salbaticie, a sarit .

MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Tanarul din Bacau adus luni la Institutul Matei Bals din Capitala cu suspiciune de coronavirus, dupa ce in urma cu cateva zile revenise din China, nu este infectat. El are gripa, iar marti va fi externat, urmand sa se trateze in ambulatoriu.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu, potrivit Mediafax.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat ieri la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu.

Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Prima cearta intre cupluri a avut loc! Cine condamna pe cine si unde spun colegii de platou ca este dragostea mai mare? Puterea Dragostei paraseste din nou zona de liniste si surprinde acuzatii extrem de grave. Puterea Dragostei: Prima rafuiala a cuplurilor Noi tensiuni in casa Puterea Dragostei. Dupa ce s-a trecut rapid cu vederea .

Ce a patit o femeie din Suceava, dupa ce a dat mii de euro pe o masina second hand adusa din Germania

Anul 2019 a fost un an foarte bun pentru vanzarile de masini noi, in Romania. Reinmatricularile au avut cel mai bun an din istoria lor, iar importurile de masini second-hand s-au pastrat constante. Ce a patit o femeie din Suceava, dupa ce a dat mii de euro pe o masina second hand adusa din Germania .

5 mituri despre gripa. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre boala infectioasa care loveste din nou Romania

Gripa inspaimanta din nou romanii! Medicii din cadrul Spitalului Universitar aduc in prim-plan 5 mituri despre gripa si despre vaccinul anti-gripal. Ce spun specialistii si care sunt lucrurile care ii ingrijoreaza pe romani fara niciun rost. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre gripa din Romania? Astazi, 27 ianuarie, s-a inregistrat inca un deces .

Un barbat care a venit la Spitalul din Alba Iulia acuzand o durere de gat a murit la urgenta.

Barbatul de 38 de ani a murit joi seara la Urgenta Spitalului Judetean Alba Iulia, unde ajunsese din.

Cum arata acum spitalul din Wuhan, la cinci zile de la inceperea lucrarilor - VIDEO

Imaginile filmate cu o drona arata stadiul avansat in care se afla constructia noului spital din Wuhan, unde vor fi tratati peste 1000 de pacienti infectati cu coronavirus, la doar cinci zile de la demararea lucrarilor.

Unul din artistii Filarmonicii Timisoara, care a concertat in China, a fost internat cu febra la spital

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timisoara, care au concertat in cadrul unui turneu de 40 de zile in orasul chinez Wuhan si s-au intors recent in tara, a fost internat cu febra la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )