Libnet.ro
UNICEF

15:00

Unul din artistii Filarmonicii Timisoara, care a concertat in China, a fost internat cu febra la spital

Antena3 Antena3,
Unul din artistii Filarmonicii Timisoara, care a concertat in China, a fost internat cu febra la spital

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timisoara, care au concertat in cadrul unui turneu de 40 de zile in orasul chinez Wuhan si s-au intors recent in tara, a fost internat cu febra la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara. continuă pe Antena3

Unul din muzicienii timisoreni care au concertat in China a ajuns la spital cu febra

La cateva zile de la revenirea din turneul de 49 de zile din China, unul din muzicienii de la Filarmonica Banatul a fost internat la Spitalul de Boli Infectonase din Timisoara.

Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Prima cearta intre cupluri a avut loc! Cine condamna pe cine si unde spun colegii de platou ca este dragostea mai mare? Puterea Dragostei paraseste din nou zona de liniste si surprinde acuzatii extrem de grave. Puterea Dragostei: Prima rafuiala a cuplurilor Noi tensiuni in casa Puterea Dragostei. Dupa ce s-a trecut rapid cu vederea .

China. Unul din medicii care a consultat bolnavi de coronavirus s-a infectat si a murit

Unul dintre medicii de la Wuhan care a vazut bolnavi de coronavirusul din China s-a infectat si el si a murit.

Cursuri suspendate in mai multe unitati scolare din Bucuresti! Lista scolilor care se inchid

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucurestia anuntat marti ca si la alte unitati de invatamant din Capitala vor fi suspendate partial cursurile, din cauza gripei.

Subiectele zilei: Cum s-a vazut celebrarea Unirii Principatelor de la Iasi; Drama cuplurilor nevoite sa mearga in strainatate pentru a face copii, din cauza unei legi care ii sperie pe medici; Niciunul dintre presedintii si premierii Romaniei dupa `89 nu

Mica Unire la pret mare: din 280. 000 de euro, Primaria Sectorului 5 putea imparti icre negre si sampanie. A dat tot fasole, carnati si play-back. Sondaj. PNL a devansat Alianta USR-PLUS in Bucuresti. PSD, spre prapastie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )