Libnet.ro
UNICEF

23:45

Denisa Raducu a murit! Fosta cantareata este condusa pe ultimul drum - LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Denisa Raducu a murit! Fosta cantareata este condusa pe ultimul drum - LIVE VIDEO

Denisa Raducu cunoscuta si ca Denisa Manelista a murit! De mai bine de trei luni artista s-a luptat cu o maladie necrutatoare la ficat. Artista a incercat tot ce-i omeneste. continuă pe Antena3

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit la 27 de ani

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 27 de ani, din cauza cancerului. Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti.

DENISA RADUCU A MURIT. Care este boala care a rapus-o

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

Denisa Raducu, plansa de colegi si prieteni. Artista este condusa pe ultimul drum de sute de oameni

Denisa Manelista a murit duminicadimineata dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare. Familia o conduce martipe ultimul drum, trupul urmand sa fie inhumat acasa, in judetul.

Dan Negru, avertisment cu privire la Denisa Raducu

Cantareata Denisa Raducu a murit, duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, dupa ce s-ar fi luptat, timp de cateva luni, cu un carcinom hepatocelular. Denisa Raducu este.

Denisa Raducu a murit! Ce spunea artista despre boala ei

Denisa Manelista a murit! Veste cumplita pentru toti fanii Denisei Raducu. Cantareata de manele a pierdut lupta cu boala cumplita care o macina de luni bune. Ce diagnostic i-a fost pus.

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT!

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT! (VIDEO)

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

Ce spun medicii despre boala care a ucis-o pe Denisa Raducu: De obicei apare dupa 50 de ani...

Medicul oncolog Catalin Costovici a vorbit despre boala care a ucis-o pe Denisa Raducu. Un cancer hepatic primitiv, care este un pic neobisnuit la varsta asta. De obicei, apare dupa varsta de.

Romania TV, audienta peste media postului in ziua mortii solistei Denisa Raducu: cati romani au urmarit in fiecare minut subiectul zilei de la RTV

Duminica, Romania TV, unde moartea cantaretei de manele Denisa Raducu a fost subiectul zilei, a avut cifre de audienta peste media postului.

Lacrimi la Stefanesti: Denisa Raducu a fost condusa pe ultimul drum(VIDEO)

Momente sfasitoare pentru apropiatii Denisei Raducu. Mii de oameni au condus-o pe ultimul drum pe artista care a murit la doar 27 de ani. De la eveniment au lipsit insa multi dintre colegii de breasla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )