Libnet.ro
UNICEF

23:46

Depagubiri de 25 de ori mai mari obtinute in instanta de o familie expropriata pentru construirea centurii municipiului Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Depagubiri de 25 de ori mai mari obtinute in instanta de o familie expropriata pentru construirea centurii municipiului Targu Jiu

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania CNADNR) a fost obligata de catre Tribunalul Gorj sa achite despagubiri de 25 de ori mai mari decat cele stabilite initial. continuă pe Adevărul

Ciolos, de trei ori mai tare ca Obama

Premierul Dacian Ciolos pare sa fie mai performant ca autoritatile americane. Cel putin asa reiese din discursul sau de ieri, din Parlament. in conditiile in care in SUA au fost create lunar in jur de 180. 000 de locuri de munca, anul acesta, la o populatie de circa 319 milioane de locuitori, in Romania, proportional, la o populatie de circa 19. 000 de locuitori ar fi trebuit create 10. 700 de locuri de munca-lunar, pentru o performanta egala. Dar Dacian Ciolos a raportat, ieri, ca in primul semestru, numarul salariatilor a crescut cu 152. 000, adica peste 25. 300 de locuri de munca/luna. O performanta de aproape trei ori mai tare ca a administratiei Obama.

Romania si alte sase tari ar fi promis ca vor primi de zece ori mai multi refugiati decat in 2015

Sapte state, intre care si Romania, au promis ca vor reinstala sau primi cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in 2015, informeaza AFP, care citeaza surse din randul.

Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP.

Oficiali SUA: Sapte tari europene, intre care si Romania, vor prelua de 10 ori mai multi refugiati

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP, transmite.

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la adanci batr.

Ce zodii au cele mai mari sanse sa castige la Loto. Numerele norocoase pentru fiecare nativ

Fiecare zodie are cateva numere norocoase, dar cea mai importanta este ziua in care joaca. Potrivit astrologilor citati de astrowikia. com, nativii care ar putea castiga la LOTO in 2016 sunt ce.

Cele mai mari indemnizatii de crestere a copilului din Salaj. Un parinte primeste lunar in cont 6.622 de lei

Peste 1. 700 de parinti din judetul Salaj beneficiaza de indemnizatii de crestere a copilului. Mai mult de trei sferturi dintre acestia primesc indemnizatia minima prevazuta de lege.

Raluca Pruna despre protestele magistratilor: Avem situatii in care politistii au salariile mai mari decat procurorii

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, le-a transmis, marti, magistratilor ca este nevoie de o lege a salarizarii unitare in sistemul public, astfel incat sa se corecteze situatii precum acelea in care un politist are un salariu mai mare decat un procuror.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4803 seconds )