Libnet.ro
UNICEF

13:15

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

B1 B1,
Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o. continuă pe B1

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

Situatie alarmanta in Italia: 11 orase au fost inchise dupa ce doua persoane au murit din cauza coronavirusului

Unsprezece orase din nordul Italiei au fost inchise efectiv, sambata, dupa moartea a doua persoane infectate cu noul virus din China. Mai multe cazuri noi au fost inregistrate fara a avea legatura cu focarul original, motiv pentru care unii cred ca virusul COVID-19 se transmite precum gripa.

Guvernul italian interzice accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului, iar in regiunile Veneto si Lombardia au fost anulate toate evenimentele sportive programate pentru duminica.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza coronavirusului

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza inmultirii cazurilor de contaminare cu coronavirus, informeaza La Repubblica. in total, in Italia au fost confirmate 133 de infectii cu COVID-19, dintre.

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au amanat pregatirea voluntarilor pentru competitie din cauza temerilor legate de coronavirus.

Atmosfera de teroare si panica in Italia. Un roman aflat in Milano, marturii-soc

Autoritatile italiene au anuntat duminica al treilea deces din cauza coronavirusului. Potrivit bilantului oficial, numarul imbolnavirilor a trecut de 150.

Hubei: 115 persoane au murit, joi, din cauza coronavirusului. Numarul imbolnavirilor a crescut

Provincia Hubei din China a inregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infectii cu noul coronavirus COVID-19, a transmis, vineri, comisia de sanatate a provinciei, citata de Reuters. Coronavirus: Prima victima confirmata in Coreea de Sud. O femeie de 61 de ani, membra a sectei crestine Biserica Shincheonji a lui Isus, nestiind ca a contractat boala, este suspectata ca a contaminat singura aproximativ 40 de persoane, in special prin participarea la slujbele religioase.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI CHINEZ: Oficiali iranieni au cerut suspendarea adunarilor religioase din Qom

Oficiali iranieni din domeniul sanatatii au cerut ca adunarile religioase din Qom sa fie suspendate, dupa ce alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus in orasul sfant in care doi oameni au murit de aceasta boala in aceasta saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )