Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au amanat pregatirea voluntarilor pentru competitie din cauza temerilor legate de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI CHINEZ: Oficiali iranieni au cerut suspendarea adunarilor religioase din Qom

Oficiali iranieni din domeniul sanatatii au cerut ca adunarile religioase din Qom sa fie suspendate, dupa ce alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus in orasul sfant in care doi oameni au murit de aceasta boala in aceasta saptamana.

CM 2022, preliminarii: Nationala Chinei va juca doua meciuri in Thailanda, fara public, din cauza coronavirusului

Nationala de fotbal a Chinei va juca doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 in Thailanda, fara public, decizie luata ca urmare a raspandirii noului coronavirus, a anuntat federatia chineza, potrivit AFP.

Hubei: 115 persoane au murit, joi, din cauza coronavirusului. Numarul imbolnavirilor a crescut

Provincia Hubei din China a inregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infectii cu noul coronavirus COVID-19, a transmis, vineri, comisia de sanatate a provinciei, citata de Reuters. Coronavirus: Prima victima confirmata in Coreea de Sud. O femeie de 61 de ani, membra a sectei crestine Biserica Shincheonji a lui Isus, nestiind ca a contractat boala, este suspectata ca a contaminat singura aproximativ 40 de persoane, in special prin participarea la slujbele religioase.

Doi pasageri de pe vasul Diamond Princess, unde sunt si romani, au murit din cauza coronavirusului

Coronavirusul face in continuare ravagii printre pasagerii navei de croaziera Diamond Princess.

Iranienii suspenda adunarile religioase din orasul Qom din cauza coronavirusului

Oficiali iranieni din domeniul sanatatii au cerut ca adunarile religioase din Qom sa fie suspendate, dupa ce alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus in orasul sfant in care doi oameni au murit de aceasta boala in aceasta saptamana, a relatat joi agentia ISNA, transmite Reuters.

Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relatia sa cu fiica Andreei Esca sub semnul intrebarii? Ce se intampla intre cei doi tineri si care este motivul pentru care amorezii si-ar putea spune adio? Alexia Eram si Mario Fresh, la un pas de despartire din cauza Asia Express? Relatia dintre Alexia Eram si .

Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei

Centrala termica poate sa iti dea batai de cap. Bani multi, birocratie. Instalarea si debransarea de la sistemul centralizat de incalzire se fac cu mult chin, cel putin asa, afirma cei care trec prin astfel de experiente. Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei .

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus care afecteaza China.

Procurorul general al SUA ia in calcul sa demisioneze din cauza comentariilor lui Trump, postate de twitter

Procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, ia in considerare sa demisioneze din cauza postarilor pe Twitter ale presedintelui despre judecatori, procurori si cazurile Departamentului Justitiei, scrie Washington Post, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )