Libnet.ro
UNICEF

23:30

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea. continuă pe Hotnews

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Nicusor Dan, cel mai bun candidat la Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capital.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 4 FEBRUARIE 2020. Rasul este cel mai bun medicament pentru berbeci

Iata pentru MARTI 4 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Cazurile de gripa si raceala, semnalate in Romania, au devenit tot mai numeroase, in ultima perioada. Din pricina complicatiilor respiratorii ce pot sa apara, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta, este recomandata preventia impotriva bolii. Parintii trebui sa aiba mai multa grija la posibilele simptome ale celor mici, dar si sa se .

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist polonez

Atacantul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a primit duminica premiul pentru cel mai bun fotbalist.

BAFTA 2020 - 1917, in regia lui Sam Mendes, desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 1917, in regia lui Sam Mendes, a castigat trofeul BAFTA la categoria cel mai bun film duminica seara, la Londra, in cadrul celei de-a 73-a editii a galei organizate de British Academy of Film and Television Arts, potrivit EFE.

Doctorul Mihai Craiu, apel catre parinti: E cel mai bun cadou pe care il puteti face copilului!

Doctorul Mihai Craiu, fondatorul Spitalului Virtual pentru Copii, le recomanda parintilor sa aeriseasca cat mai des camera copiilor, mai ales daca sunt bolnavi, in contextul valului de imbolnaviri de gripa si viroze respiratorii din ultima perioada.

Cel mai bun mod de a-ti tine fotografiile in siguranta pe telefon, automat, fara interventia ta

In contextul in care ai camera de la telefon in permanenta cu tine si faci fotografii din ce in ce mai bune, multe momente importante ajung pe mobil. Ca urmare, ar trebui sa faci tot ce iti.

Hagi, cel mai bun ministru al Sanatatii

Ministrul Sanatatii este primul liberal despre care am auzit sa nu fi lucrat la stat toata viata lui. Asta, daca as vrea sa fiu sarcastic, dar in realitate nu ai cum sa fii un superdoctor si un excelent ministru. Nu in acelasi timp, oricat de ambitios ai fi si indiferent cat de inteligent esti.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )