Libnet.ro
UNICEF

07:30

Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Playtech Playtech,
Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Cazurile de gripa si raceala, semnalate in Romania, au devenit tot mai numeroase, in ultima perioada. Din pricina complicatiilor respiratorii ce pot sa apara, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta, este recomandata preventia impotriva bolii. Parintii trebui sa aiba mai multa grija la posibilele simptome ale celor mici, dar si sa se . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, cel mai bun candidat la Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capital.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist polonez

Atacantul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a primit duminica premiul pentru cel mai bun fotbalist.

BAFTA 2020 - 1917, in regia lui Sam Mendes, desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 1917, in regia lui Sam Mendes, a castigat trofeul BAFTA la categoria cel mai bun film duminica seara, la Londra, in cadrul celei de-a 73-a editii a galei organizate de British Academy of Film and Television Arts, potrivit EFE.

Cel mai bun mod de a-ti tine fotografiile in siguranta pe telefon, automat, fara interventia ta

In contextul in care ai camera de la telefon in permanenta cu tine si faci fotografii din ce in ce mai bune, multe momente importante ajung pe mobil. Ca urmare, ar trebui sa faci tot ce iti.

Dominic Thiem, dupa calificarea in finala: A fost un meci ireal Alexander Zverev: in momentele importante nu am jucat cel mai bun tenis al meu

A fost un meci ireal, a declarat tenismanul austriac Dominic Thiem dupa calificarea in finala Australian Open gratie victoriei impotriva prietenului sau, germanul Alexander Zverev, 3-6, 6-4, 7-6 7-3), 7-6 7-4), relateaza DPA.

Hagi, cel mai bun ministru al Sanatatii

Ministrul Sanatatii este primul liberal despre care am auzit sa nu fi lucrat la stat toata viata lui. Asta, daca as vrea sa fiu sarcastic, dar in realitate nu ai cum sa fii un superdoctor si un excelent ministru. Nu in acelasi timp, oricat de ambitios ai fi si indiferent cat de inteligent esti.

Mihai Traistariu, despre Eurovision: A devenit un fas! Particip pentru alta tara!

In 2019 cand au inceput finalele nationale ale Eurvision, Mihai Traistaru isi anunta retragerea din competitie, acuzand organizatorii, in speta Televiziunea Nationala, de proasta organizare a Selectiei Nationale Eurovision 2019. Mihai Traistariu, despre Eurovision: A devenit un fas! Particip pentru alta tara! La acel moment era a zecea oara cand Mihai Traistariu se inscria la .

Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Expeditiile in China sperie pe toata lumea in prezent, cel putin daca acestea s-au desfasurat in decembrie, cand au fost raportate primele cazuri de imbolnavire cu coronavirus. Dan Negru nu se incadreaza, vizitand imperiul in urma cu sapte luni. Cu toate acestea, si-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare? .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )