Libnet.ro
UNICEF

22:15

Deputat vitezoman ramas fara carnet de conducere de doua ori in aceeasi zi. incepuse anul tot cu permisul suspendat

Adevărul Adevărul,
Deputat vitezoman ramas fara carnet de conducere de doua ori in aceeasi zi. incepuse anul tot cu permisul suspendat

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara permis dupa ce a condus cu viteza excesiva. Nicio abatere in trafic a parlamentarului nu a scapat netaxata de catre echipajele de Politie intalnite de la Bucuresti pana la Buzau. Mocanu a primit sanctiuni de doua ori, la distanta de cateva zeci de minute. continuă pe Adevărul

Un deputat ALDE a ramas fara permis, dupa ce a fost sanctionat de doua ori in doar cateva ore de Politia Rutiera

Un deputat ALDE a ramas fara permis de conducere, dupa ce politistii de la Brigada Rutiera l-au suprins de doua ori in timp ce conducea cu viteza. Este vorba despre buzoianul Adrian Mocanu, care a fost depistat circuland pe DN2 E85 cu peste 100 de kilometri pe ora. Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara .

Un deputat ALDE a ramas fara permis dupa ce a gonit intr-o localitate. Ce viteza avea demnitarul

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara permis, pentru coducere cu viteza excesiva. Parlamentarul a fost atat de ghinionist, miercuri, incat nicio abatere in trafic nu i-a scapat netaxata de catre.

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Povestea femeii care a ramas fara baterie la iPhone si asta a costat-o 2.600 lei

Ti-ai incarcat telefonul? Ai suficienta baterie? Cat te-ar costa daca ai ramane fara baterie pe iPhone sau Android? Depinde, dar pe-o utilizatoare de iPhone a costat-o enorm. Numele Jemima.

Bulgaria-Anglia (0-6) din preliminariile EURO 2020, oprit de doua ori din cauza scandarilor rasiste: Sterling, principala tinta: imi pare rau ca Bulgaria este reprezentata de astfel de idioti pe stadion (VIDEO)

Partida Bulgaria-Anglia din preliminariile EURO 2020, care s-a incheiat cu victoria zdrobitoare a celor din Albion, scor 0-6, a fost oprit in doua randuri din cauza ca fanii bulgari le-au adresat insulte rasiste ju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )