Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un deputat ALDE a ramas fara permis, dupa ce a fost sanctionat de doua ori in doar cateva ore de Politia Rutiera

Playtech Playtech,
Un deputat ALDE a ramas fara permis, dupa ce a fost sanctionat de doua ori in doar cateva ore de Politia Rutiera

Un deputat ALDE a ramas fara permis de conducere, dupa ce politistii de la Brigada Rutiera l-au suprins de doua ori in timp ce conducea cu viteza. Este vorba despre buzoianul Adrian Mocanu, care a fost depistat circuland pe DN2 E85 cu peste 100 de kilometri pe ora. Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara . continuă pe Playtech

Un deputat ALDE a ramas fara permis dupa ce a gonit intr-o localitate. Ce viteza avea demnitarul

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara permis, pentru coducere cu viteza excesiva. Parlamentarul a fost atat de ghinionist, miercuri, incat nicio abatere in trafic nu i-a scapat netaxata de catre.

Deputat vitezoman ramas fara carnet de conducere de doua ori in aceeasi zi. incepuse anul tot cu permisul suspendat

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara permis dupa ce a condus cu viteza excesiva. Nicio abatere in trafic a parlamentarului nu a scapat netaxata de catre echipajele de Politie intalnite de la Bucuresti pana la Buzau. Mocanu a primit sanctiuni de doua ori, la distanta de cateva zeci de minute.

Mesajul Ministerului de Interne pentru soferi, dupa ce cateva sute au ramas fara permis

Ministerul de Interne MAI) a anuntat miercuri ca peste 400 de soferi au fost sanctionati dupa ce au fost prinsi folosind mobilul la volan, ramanand astfel fara permis. Cei care nu respecta noile reguli risca pana la 8 puncte de amenda, adica 1160 lei.

S-A DECIS! Multi ROMANI vor ramane FARA PERMIS DE CONDUCERE! Daca SUFERI de una dintre aceste BOLI nu vei mai putea conduce NICIODATA

Soferii romani, in alerta! Mare atentie, daca te numeri printre cei care sufera de bolile descrise mai jos, e posibil sa ramai fara permis.

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Ultimele miscari de tabere in Parlament: Melescanu il readuce in prim-plan pe Mihaita Calimente, ramas fara mandat dupa trecerea la ALDE, si il pune sef in cadrul Senatului

In plina criza politica si in pregatirea votului pentru noul Guvern, se produc alte miscari importante de tabara. Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, si-a adus un fost coleg din ALDE, pe Mihaita Ca.

Darius Valcov pierde procesul cu Politia Arges, care ii suspendase permisul pentru viteza Valcov a disparut de pe scena politica dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea

Darius Valcov a pierdut Procesul cu Politia Arges, dupa ce Judecatoria Pitesti i-a respins luni contestatia la decizia de suspendare a permisului. in februarie 2019, Valcov a fost prins conducand cu 116 kilometri pe ora pe un drum national si a ramas fara permis. Darius Valcov - eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate - a disparut din spatiul public imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, cand a fost schimbat de Viorica Dancila din functia de consilier.

Povestea femeii care a ramas fara baterie la iPhone si asta a costat-o 2.600 lei

Ti-ai incarcat telefonul? Ai suficienta baterie? Cat te-ar costa daca ai ramane fara baterie pe iPhone sau Android? Depinde, dar pe-o utilizatoare de iPhone a costat-o enorm. Numele Jemima.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )