Libnet.ro
UNICEF

16:15

Deputatul Bulai a fost amendat cu 5000 de lei pentru o postare privind nasterea lui Hristos

România Liberă România Liberă,
Deputatul Bulai a fost amendat cu 5000 de lei pentru o postare privind nasterea lui Hristos

Deputatul Iulian Bulai USR PLUS) a fost amendat cu 5. 000 de lei de Consiliul National pentru Combat. continuă pe România Liberă

Deputatul USR Iulian Bulai a fost amendat de CNCD dupa ce a numit-o mama surogat pe Fecioara Maria

Gafele lui Iulian Bulai il costa scump pe deputatul USR. Presedintele Comisiei pentru Cultura din Parlament a fost amendat cu 5. 000 de lei dupa ce a numit-o mama surogat pe Fecioara Maria. Un copil.

Preot amendat cu 2.000 de lei pentru botezul organizat in pandemie. Am plecat cu tortul in portbagaj

Preotul din Cernatesti, judetul Buzau, Costin Dragan, organizatorul petrecerii intrerupte de politisti si jandarmi, duminica seara, a fost amendat pentru zadarnicirea combaterii bolilor cu 2. 000 de lei. Potrivit Politiei, peste o suta de meseni au fost gasiti in restaurant, in timpul petrecerii de botez.

ALEXANDRU RAFILA: Propunem un fond de 4 miliarde lei pentru combaterea pandemiei de COVID-19

PSD propune, in bugetul alternativ pe 2021, constituirea unui fond de 4 miliarde de lei pentru combaterea pandemiei de COVID-19, a anuntat, astazi, deputatul social-democrat Alexandru Rafila.

Ireal! Cati bani i-au fost ceruti unei fete pentru niste haine comandate online dupa Brexit

Efectele iesirii Regatului Unit din UE nu inceteaza sa afecteze cetatenii. Din pacate, dezavantajele ies rand pe rand la iveala, astfel ca exclusivitatea a ajuns sa se resimta puternic la buzunarul britanicilor. Un exemplu recent este cel al unei tinere, care si-a comandat, ca de obicei, niste haine la reducere prin intermediul unei comenzi online, .

Alex Bodi a primit o vizita surpriza in vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru cateva ore

Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zambetul pe bune, omului de afaceri? Aflat in arest la domiciliu, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Barbatul .

563 de persoane eligibile pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare s-au vaccinat la Radauti

563 de persoane eligibile pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare s-au vaccinat la Radauti in perioada 15-23 ianuarie, anunta Ministerul Sanatatii. Medicul coordonator al centrului de vaccinare a fost amendat cu 5. 000 de lei.

Lucian Bode, despre cazul Gavris: A fost amendat cu 2.000 de lei si este cercetat disciplinar

Invitat in platoul B1 TV, la Dosar de Politician, ministrul de Interne a comentat si cazul Gavris, adjunctul Politiei Capitalei, care a aparut intr-o serie de imagini in care incalca restrictiile impuse in.

Ministrul de Interne sustine ca politistii nu au actionat la pont si nu a existat o operatiune de filaj in cazul actiunii de la Hanul lui Manuc, in care a fost amendat Radu Gavris

Ministrul de Interne, Lucian Bode, sustine, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca politistii nu au actionat la pont in cadrul actiunii de la Hanul lui Manuc, in care au fost amendati, printre altii, Radu Gavris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )