Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandal in Pro Romania. Ponta il face tradator pe Tudose pentru ca a negociat cu PNL: Ne-a mintit pe toti

Hotnews Hotnews,
 Scandal in Pro Romania. Ponta il face tradator pe Tudose pentru ca a negociat cu PNL: Ne-a mintit pe toti

Victor Ponta il acuza pe Mihai Tudose de tradare pe motiv ca a negociat cu PNL pentru sustinerea Guvernului Orban, in conditiile in care Pro Romania anuntase ca nu va sustine noul Cabinet. Daniel Constantin si mai multi parlamentari Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban. continuă pe Hotnews

Scandal in Pro Romania asupra votului pentru investirea Guvernului Orban

Momente tensionate in Pro Romania, dupa ce Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul Ludovic Orban trebuie .

Daniel Constantin si o parte dintre parlamentarii Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban -surse

Prim-vicepresedintele Pro Romania Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si alti parlamentari ai formatiunii vor sa voteze pentru Cabinetul Orban, au declarat pentru HotNews surse din partid, in contextul in care Victor Ponta declarase ca nu vor participa la sedinta de luni in care se va da votul de investire. Printre cei care sustin ca partidul trebuie sa voteze Cabinetul Orban se numara si fostul premier Mihai Tudose, in prezent europarlamentar.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro.

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un.

Domnul Orban are timp pana luni la ora 14.00. Ponta pune conditii pentru ca parlamentarii Pro Romania sa vina in plen la votul de investitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat sambata seara ca parlamentarii formatiunii sale nu voteaza guvernul Ludovic Orban dar ca se gandesc sa intre in sala sa asigure cvorumul de sedinta cu conditia ca Ludovic Orban, sa-i schimbe pe cei 3 ministri care au primit aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare.

Continua marea tradare din Pro Romania. inca un deputat se decize de Victor Ponta, in ziua votului Guvernului Orban: Sunt solidar cu Constantin si Cimpeanu

Lovitura grea pentru Victor Ponta, chiar in ziua votarii noului Guvern. Deputatul Mircea Banias, liderul Pro Romania Constanta, a anuntat, luni, ca e solidar cu grupul de parlamentari Pro Romania, condus de.

Dan Barna (USR): Victor Ponta a incercat sa fie jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate. Pro Romania, un partid de stransura facut din fosti membri PSD, in care dicteaza interesul personal (VIDEO)

Victor Ponta incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, iar Pro Romania este un partid de stransura, a declarat Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )