Libnet.ro
UNICEF

19:16

Deputatul Ioan Adam (PSD), arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, si-a dat demisia din Parlament

Antena3 Antena3,
Deputatul Ioan Adam (PSD), arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, si-a dat demisia din Parlament

Ioan Adam si-a dat demisia din Parlament, dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Adam este acuzat ca face parte dintr-un grup infractional organizat care ar fi prejudiciat. continuă pe Antena3

VIDEO Viorel si Andrei Hrebenciuc, Tudor Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, anunta Agerpres. Dosarul a fost inregistrat joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa nu a primit deocamdata un termen de judecata.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut partial faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Andrei Hrebenciuc a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam si al.

Surse: DNA a luat la puricat Uniunea Comunelor Graniceresti din Nasaud, in dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt implicati politicieni de varf

Procurorii DNA au descins marti dimineata in Nasaud, la sediul Uniunii Comunelor Graniceresti Nasaudene. Se pare ca descinderea DNA are legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri si cu dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt cercetate nume mari din politica romaneasca.

Sotia lui Ioan Adam nu va mai judeca dosare la Tribunalul Brasov. A fost trimisa in judecata alaturi de sotul sau in dosarul retrocedarilor ilegale

Roxana Adam a fost trimisa in judecata in stare de libertate, dar conducerea Tribunalului Brasov spune ca va lua masurile ce se impun avand in vedere dosarul penal.

Ioan Adam a demisionat din Camera Deputatilor. Tudor Chiuariu refuza: Nu m-a gandit sa-mi dau demisia din Senat. Sunt nevinovat

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a primit, vineri, demisia din calitatea de deputat a social-democratului Ioan Adam, trimis joi in judecata, in dosarul Retrocedarilor ilegale de paduri. La doar cateva minute de la gestul lui Adam, Tudor Chiuariu, inculpat si el in dosar alaturi de deputatul demisionar a declarat ca nu are de gand sa-si dea demisia din Senat sustinand ca este nevinovat.

Dosarul retrocedarilor ilegale: Paltin Sturdza, ajutor fara voie al DNA. Nota si inregistra discutiile cu complicii

Gheorghe Paltin Sturdza, beneficiarul a peste 43. 000 de hectare de padure ce ar fi fost retrocedate ilegal, nota in agenda si inregistra pe ascuns discutiile cu complicii, oferind astfel procurorilor, fara sa.

Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor, a demisionat din Camera Deputatilor

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a primit, vineri, demisia din calitatea de deputat a social-democratului Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, Adam a fost trimis in .

Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor, a demisionat din Camera Deputatilor

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a primit, vineri, demisia din calitatea de deputat a social-democratului Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si trimis in judecata, alaturi de Viorel Hrebenciu si fiul.

Dosarul retrocedarilor de paduri: Viorel si Andrei Hrebenciuc, Adam si Chiuariu, trimisi in JUDECATA

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 13 persoane au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, conform Mediafax.

STENOGRAME Dosarul Retrocedarilor. Deputatul Adam, despre paduri: Este cea mai mare prostie sa ramana statului. Jurnalul lui Paltin Sturdza

Deputatul Ioan Adam, Gheorghe Sturdza si baronul austriac Jakob Kripp s-au inteles sa minta pentru a putea obtine retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure din judetul Bacau. Asta arata procurorii anticoruptie in rechizitoriul prin care au fost trimisi in judecata Viorel Hrebenciu, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 14 persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )