Libnet.ro
UNICEF

16:15

Deputatul PNL Lucian Heius s-a vindecat de COVID-19

B1 B1,
Deputatul PNL Lucian Heius s-a vindecat de COVID-19

Deputatul PNL Lucian Heius si administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, s-au vindecat de coronavirus, asa cum a indicat cel de-al doilea test efectuat vineri. Cei doi se vor externa din spital. continuă pe B1

Deputatul Lucian Heius: Am plecat acasa. Testele arata ca suntem vindecati de COVID -19. Boala poate fi invinsa

Deputatul liberal de Hunedoara, Lucian Heius, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie in care apare alaturi de primarul din Deva, Florin Oanca si administratorul public al Devei, Adrian Nicolae David, alaturi de care a scris ca testele arata ca suntem vindecati.

Primul test negativ pentru deputatul Lucian Heius, din Hunedoara, care se afla internat in spital la Timisoara

Primul test negativ de coronavirus in cazul deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si in cazul administratorului public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. Vineri va fi repetat testul si, in cazul in care va fi tot negativ, cei doi vor fi externati din Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara unde se afla pentru tratament pentru coronavirus.

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius, a iesit negativ

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si lui Adrian Nicolae David, administratorului public al municipiului Deva, a iesit negative. Daca si in urma testului aplicat vineri re.

Unul din parlamentarii PNL confirmati cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Deputatul liberal Lucian Heius si administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, s-au vindecat de infectia cu coronavirus, cel de-al doilea test facut vineri in Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara fiind negativ.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )