Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primul test negativ pentru deputatul Lucian Heius, din Hunedoara, care se afla internat in spital la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Primul test negativ pentru deputatul Lucian Heius, din Hunedoara, care se afla internat in spital la Timisoara

Primul test negativ de coronavirus in cazul deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si in cazul administratorului public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. Vineri va fi repetat testul si, in cazul in care va fi tot negativ, cei doi vor fi externati din Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara unde se afla pentru tratament pentru coronavirus. continuă pe Adevărul

Primul test pentru un vaccin impotriva coronavirusului a inceput. Validarea sa va dura intre 12 si 18 luni

Primul test clinic pentru un vaccin impotiva noului coronavirus a inceput luni in SUA, la Institutul pentru Studii Medicale din Seattle. Primul participant la test, va primi luni doza experimentala si va dura.

UPDATE SUA: Primul test clinic in curs pentru un vaccin impotriva coronavirusului

Primul test clinic pentru testarea unui vaccin impotriva noului coronavirus a inceput luni in Seattle, au anuntat autoritatile sanitare americane, preluate de AFP.

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius, a iesit negativ

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si lui Adrian Nicolae David, administratorului public al municipiului Deva, a iesit negative. Daca si in urma testului aplicat vineri re.

Primul test al unui vaccin impotriva coronavirusului va fi facut luni la Seattle

Primul participant la un studiu clinic pentru un vaccin impotriva noului coronavirus va primi o doza experimentala luni, la Seattle, potrivit unui oficial guvernamental, scrie AP.

Debut negativ pentru indici

ACTUALIZARE - Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere, deprecierile fiind situate, dupa prima ora bursiera, intre 3,22% pentru indicele BET-NG, al sectorului energetic si utilitatilor, cosul de actiuni gasindu-se la 530,65 puncte si 5,37% pentru indicele financiar BET-FI, ce era tranzactionat la 37. 789 de puncte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )