Libnet.ro
UNICEF

15:00

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, dupa demisia lui Nicusor Dan: Nu s-a ridicat la inaltimea pozitiei care i-a fost incredintata

România Liberă România Liberă,
Deputatul USR Emanuel Ungureanu, dupa demisia lui Nicusor Dan: Nu s-a ridicat la inaltimea pozitiei care i-a fost incredintata

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe Nicusor Dan ca, prin demisia din partid, nu a dat dovada de maturitate si nu s-a ridicat la inaltimea pozitiei care i-a fost incredintata de catre Congres. continuă pe România Liberă

Elek Levente, liderul USR Cluj, cel care ar trebui sa preia presedintia interimara a USR dupa demisia lui Nicusor Dan

Presedintele USR Cluj, Elek Levente, va prelua sefia interimara a Uniunii Salvati Romania dupa demisia lui Nicusor Dan, deoarece este vicepresedintele care a obtinut cel mai mare numar de voturi la congresul partidului, transmite News. ro.

Deputatul Cristian Ghinea, dupa demisia lui Nicusor Dan: USR merge mai departe cu pozitionari clare si decizii luate la timp

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, dupa demisia presedintelui partidului Nicusor Dan, ca USR trebuie sa mearga mai departe, cu un program clar.

Cristian Ghinea, prima reactie dupa demisia lui Nicusor Dan din fruntea USR

Demisia lui Nicusor Dan din fruntea partidului nu este vazuta drept un capat de lume de catre deputatul Cristian Ghinea, care a scris, joi, pe Facebook, ca USR merge mai departe si ca trebuie sa fie un partid pr.

Elek Levente este noul presedinte interimar al USR, dupa demisia lui Nicusor Dan

Elek Levente va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de presedinte al USR, dar si din calitatea de membru de partid, se arata intr-un comunicat remis de USR.

Cine i-a luat locul lui Nicusor Dan la sefia USR ca interimar, dupa demisia acestuia

Vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la Congresul USR, Elek Levente, va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de.

Ghinea, dupa demisia lui Nicusor Dan: USR trebuie sa fie un partid predictibil, cu pozitionari clare. USR merge mai departe

Deputatul USR Cristian Ghinea a afimat, joi, pe Facebook, dupa demisia din partid a presedintelui Nicusor Dan, ca USR merge mai departe si ca trebuie sa fie un partid predictibil, cu pozitionari clare. Ghinea a fost unul dintre liderii USR care au sustinut pozitionarea clara a partidului pe tema referendumului.

Nicusor Dan, explicatii dupa demisia din USR: Este o chestiune de onoare. A aparut o majoritate care vrea sa mearga intr-o directie, nu cred ca este o directie buna (VIDEO)

Nicusor Dan a sustinut joi o conferinta de presa in care a explicat de ce luat decizia de a demisiona din Uniunea Salvati Romania. Fostul sef al USR a vorbit despre trei motive care l-au.

Clotilde Armand despre demisia lui Nicusor Dan: Trebuie sa asteptam ceva oficial din partea liderului USR

Clotilde Armand, membra in Biroul National al USR, a declarat miercuri pentru News. ro ca trebuie asteptat ca lucrurile sa se limpezeasca in partid si, de asemenea, sa se afle ceva oficial din partea lui Nicusor Dan, precizand ca votul in favoarea pozitionarii formatiunii impotriva revizuirii Constitutiei in privinta familiei nu inseamna ca in USR nu sunt si crestin-democrati sau conservatori, noteaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )