Libnet.ro
UNICEF

18:30

Derapaj la Romania TV. Cum a ajuns Marcel Vela sa se prabuseasca cu elicopterul

Playtech Playtech,
Derapaj la Romania TV. Cum a ajuns Marcel Vela sa se prabuseasca cu elicopterul

Este o regula nescrisa ca majoritatea posturilor TV, fie ca vorbim de cele de la noi, fie ca vorbim de cele din alte tari, sa aiba audiente maxime, mai ales in prime time, dar uneori in fuga dupa audiente unele posturi fac greseli sau arunca in eter informatii cu jumatati de adevar. Derapaj la Romania . continuă pe Playtech

Un post de televiziune a anuntat ca Marcel Vela s-a prabusit cu elicopterul. Accidentul a avut loc in urma cu 13 ani

Romania TV a titrat in regim de Breaking News ca ministrul Marcel Vela s-a prabusit cu elicopterul si ca urmeaza imagini de la locul tragediei.

Marcel Vela, multumit de respectarea regulilor. Ministrul anunta alte masuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se declara multumit de felul in care romanii au inteles sa respecte regulile: Rugamintile noastre au fost aplicate intr-un mod exemplar cum poate nu s-au asteptat cei care isi doreau sa speculeze negativ acest moment.

Ministrul Marcel Vela: Izolare, o dovada a faptului ca intelegem si respectam eforturile si sacrificiile pe care le fac cei care sunt in linia intai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis romanilor un mesaj, cu ocazia sarbatorilor pascale, in care precizeaza ca este nevoie in continuare mai mult ca oricand de a pastra distanta.

Marcel Vela, mesaj in seara de inviere: Da, acest Paste este diferit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj in care vorbeste despre cat de diferit este Pastele din acest an, dar ca trebuie sa ramanem uniti si solidari.

Becali, mesaj pentru Iohannis: Sa ne lase sa respectam traditia!. Ce spune de Marcel Vela

Omul de afaceri insista ca, avand in vedere cifrele coronavirusului in Romania, restrictiile impuse de autoritati in aceste zile sunt mult prea dure.

Marcel Vela si-a personalizat geaca de piele - FOTO

Ministrul de Interne si-a personalizat geaca din piele pe care o imbraca la declaratiile de presa in care anunta ordonantele militare. Vela a postat o fotografie pe retelele de socializare unde internautii au transmis sute de mesaje.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )