Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marcel Vela, mesaj in seara de inviere: Da, acest Paste este diferit

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, mesaj in seara de inviere: Da, acest Paste este diferit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj in care vorbeste despre cat de diferit este Pastele din acest an, dar ca trebuie sa ramanem uniti si solidari. continuă pe Antena3

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca vin in tara, vor sta in carantina institutionalizata, nu la domiciliu

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a transmis romanilor din diaspora ca, daca se intorc in tara, vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata.

USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai rep.

VIDEO Marcel Vela, un pas inapoi: Acordul MAI-BOR a fost modificat - Slujbele de Paste, oficiate fara participarea credinciosilor Oamenii vor primi primi painea sfintita si Lumina din pragul casei ori de la fereastra

Acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica Ortodoxa a fost modificat, astfel ca oamenii nu vor putea lua parte la slujbe nici in incinta, nici in afara bisericilor, painea sfintita va fi impartita de voluntari ai bisericii, ci nu de politisti, asa cum era initial, in timp ce Lumina va fi distribuita in noaptea de inviere tot de clerici si voluntari in pragul casei sau la fereastra, fara ca oamenii sa iasa in strada. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce acordul initial a starnit controverse in spatiul public, inclusiv seful statului cerand revenirea asupra acestuia.

Ministrul Marcel Vela anunta noi proceduri pentru noaptea de inviere: Credinciosii vor primi Lumina din pragul casei sau de la fereastra, fara a iesi in strada (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a facut noi precizari cu privire la modalitatea in care credinciosii vor primi Lumina Sfanta in noaptea de inviere. Am urmarit discutiile din spatiul public si ingrijor.

MARCEL VELA DESPRE ACORDUL CU BOR: Am cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti, atat cat se poate, sarbatoarea Pastelui

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat, joi Seara, pe pagina sa de socializare, un mesaj in care face referire la acordul cu Biserica Ortodoxa Romana si masurile luate in preajma Sarbatorilor Pascale. Ministrul spune ca a urmarit comentariile si a observat criticile, dar a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti, atat cat se poate, sarbatoarea Pastelui.

Sindicalistii din Politie cer demisia ministrului Marcel Vela: Nu avem prin fisa postului misiunea de a duce Lumina la centrele de carantina sau spitale

Chiar daca acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne MAI) si Biserica Ortodoxa Romana BOR) a fost modificat, iar politistii nu mai sunt obligati sa duca Luminia de inviere catre toti enoriasii, ci numai celor aflati in spitale sau in centrele de carantina, sindicalistii din Politie cer in continuare demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela face lumina in scandalul cu Iohannis, dupa acordul MAI-BOR: Pastile si Sfanta Lumina, primite fara a iesi in strada

Marcel Vela sustine o declaratie de prespe tema acordului MAI - BOR. Ministrul de Interne a declarat ca Slujba de inviere se va face fara credinciosi.

Balbele autoritatilor in cazul restrictiilor de Paste, reparate doar de demisia lui Marcel Vela de la sefia Internelor

In contextul in care Romania inregistreaza peste 7. 000 de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, presedintele Iohannis s-a opus direct masurilor de relaxare cu ocazia Sarbatorilor de Paste, in conflict direct cu ministrul afacerilor interne, Marcel Vela. Comentatorii politici sustin ca acesta trebuie sa plateasca cu o demisie, oricat de complicata acum, pentru faptul de a fi abdicat de la scopul principal, stoparea raspandirii acestui virus.

Scandal intre Iohannis si Marcel Vela, dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, un scandal urias a izbucnit intre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Marcel Vela, dupa ce acesta din urma a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste.

Marcel Vela neaga presupusul scandal cu presedintele Iohannis privind decizia impartirii luminii de Paste

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a negat la Antena 3 scandalul cu presedintele Klaus Iohannis, despre care vorbesc surse politice, izbucnit dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )