Libnet.ro
UNICEF

15:45

Derivatul pe aur, din nou in atentia jucatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Derivatul pe aur, din nou in atentia jucatorilor

Dupa jumatate din sedinta de marti, pe piata futures de la Sibiu se tranzactionau doar doua produse iar lichiditatea nu impresiona. continuă pe Ziarul Bursa

Gigi Becali se ia din nou de Mihai Stoica dupa insuccesul Stelei de sambata: Meme daca s-a imbatat, nu e in regula. Spui de branza, faci si misto. De ce nu recunosti?

Steaua a facut un nou pas gresit in campionat sambata seara remizand 1-1 acasa cu ultima clasata, ASA Tg. Mures. Dupa acest insucces, Viitorul Constanta poate profita si sa se departeze la.

Fostul director al Bucur Obor Gelu Manea cere din nou atragerea raspunderii administratorilor

Fostul director al Bucur Obor BUCU) Gelu Manea, care detine 16,05% din societate, incearca, din nou, atragerea raspunderii administratorilor, cu ocazia adunarii generale de bilant, programata pentru 21 martie.

Romanii din Spania dau lovitura dupa lovitura: Un nou restaurant a fost pagubit cu 8.000 de euro, dupa ce petrecaretii au plecat fara sa plateasca

Un grup de romani din Spania a reusit sa dea inca o lovitura unui restaurant. Sub pretextul ca ies sa vada artificiile de la un botez, 200 de romani au plecat de la restaurantul din Galicia fara sa plateasca nota de plata de 8. 000 de euro, potrivit Digi24.

Tudor Ciuhodaru LOVESTE din nou! Dupa proiectul care INTERZICEA protestele, deputatul PSD vrea ca BUGETARII sa primeasca banii taiati de Guvernul Boc

Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru vine cu o noua propunere de lege, si anume, ca bugetarii sa primeasca banii taiati de Guvernul Boc, dupa ce in urma cu cateva zile tot el a venit cu ideea unei legi care.

VIDEO Barcelona - Celta Vigo 5-0/ Din nou pe prima pozitie

FC Barcelona a revenit, provizoriu, pe prima pozitie din Primera Division, dupa succesul categoric, scor 5-0, reusit in meciul cu Celta Vigo etapa XXVI). Catalanii au un avans de un punct fata de Real Madrid a doua clasata), insa albii au si o partida mai putin disputata.

O femeie din Vaslui a murit dupa ce a baut lichid de parbriz

O femeie de 54 de ani din Vaslui a decedat dupa ce a confundat sticlele si a baut lichid de parbriz. Femeia a fost luata de acasa de un echipaj al Ambulantei Vaslui, care a dus-o pe femeie la spital, in coma, potrivit Ziarului Evenimentul.

Turisti INCONSTIENTI! Porcii inotatori din Bahamas, gasiti morti dupa ce oamenii le-au dat alcool (FOTO si VIDEO)

Se pare ca obisnuitele selfie-uri nu mai pot satisface experienta turistilor. Pentru ca isi doresc din ce in ce mai multa adrenalina, oamenii au inceput sa hraneasca animale, sa le dea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )