Libnet.ro
UNICEF

12:15

Descoperire bomba in cazul lui Dan Condrea. Iata ce s-a gasit la doi kilometri de locul accidentului

Antena3 Antena3,
Descoperire bomba in cazul lui Dan Condrea. Iata ce s-a gasit la doi kilometri de locul accidentului

Mihai Gadea a prezentat joi seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse cu ceea ce s-a gasit. continuă pe Antena3

Testu ADN in cazul lui Dan Condrea este gata. Urmeaza rezultatul

Testul ADN in cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident violent, in seara de 22 mai, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. El a fost identificat dupa documentele de identitate gasite la fata locului si pe baza declaratiilor Iulianei Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea.

Rezultatul testului ADN in cazul lui Dan Condrea, asteptat marti

Rezultatul testului ADN in cazul patronului Hexi Parma este asteptat marti. Procurorii vor afla, asadar, daca persoana care a murit in accidentul produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca este sau nu Dan Condrea.

Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse la doua minute.

Subiectiv. Ipoteze de care anchetatorii nu vorbesc inca in cazul mortii lui Dan Condrea

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, patru ipoteze de care anchetatorii nu vorbesc inca in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce ne spun si ce nu.

Sinteza zilei. Ce ascund anchetatorii in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi elemente ascunse de anchetatori in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Misterul celor 13 drumuri fara.

Surse: Parchetul General va face publice rezultatele ADN in cazul mortii lui Dan Condrea. Vezi cand vor fi acestea finalizate

Testul ADN in cazul mortii lui Dan Condrea va fi gata marti. Pe surse, Parchetul General va face publice rezultatele testului pentru care au fost luate probe si de la copiii patronului Hexi Pharma, arata B1.

Noi imagini in cazul mortii lui Dan Condrea. Acestea ar putea fi decisive pentru stabilirea traseului parcurs de fostul patron Hexi Pharma

Imagini noi in cazul mortii lui Dan Condrea. O camera de supraveghere instalata pe traseu, la iesirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al fostului patron Hexi Pharma, informeaza Digi24.

Mutare socanta a Parchetului in cazul mortii lui Dan Condrea

Procurorul din dosarul lui Dan Condrea a fost mutat la Consiliul Superior al Magistraturii. Coordonatorul principal al dosarului Hexi Pharma, procurorul Romulus Varga, participa in aceste zile, la CSM, la.

Noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre masina lui Dan Condrea si un copac de pe marginea soselei ce leaga Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. Ma plimbam cu bicicleta. inainte de.

Avalansa de informatii pe surse despre moartea lui Dan Condrea

Avem o avalansa fara precedent de informatii pe surse in cazul mortii lui Dan Condrea. Si in fiecare zi o noua varianta de traseu pentru patronul Hexi Pharma. Niciuna, insa, nu se sustine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )